Hur fan gör man youtubeklipp?

Kategori: Allmänt

Tjabba! 

Idag ska vi prata om mig, men inte allt! :) 

Vi kallar grabbarna för Gustav's hoes, dem som inte känner till Gustav så är han en väldigt rolig typ. Han är Ginger och snäll. Fast han är från Luleå :) Cred till honom. Varför cred till Gustav?
 
Ja, det är så att han arrangerar ett träningsläger som börjar imorgon till 1 Juli :D 
Det är i en av hans många stugor han har runt om i Sverige. Kan tyvär inte säga vars för att han är en miss secret agent. Om ni inte vet nånting om den filmen så sök på Imdb, skit bra film! :) Värt att se. 

Vilka ska vara med på det här lägret är osett. Jag och Erik blev utkickade från gruppen. Såg att Maxim och Jacob Engström skulle vara på plats.

Anton Åström har ju tappat körkortet. Lång historia.

Kan tillägga att jag har blivit sjuk, tror att denna sjukdom är en symptom för att jag tränat för mycket. Så jag var värd att få vila! Tack och adjö innan jag dö - Johan


 
 
Här är Simon och Jamie Lee Curtis :) Simon tror jag också kommer delta på lägret. 
 
 

Dagens Känsla - Kroppen svarar

Kategori: Allmänt

"Jag har salt i hela håret och sand i sandalen
Glassen smälter i min mjuka strut
Jag glider på stranden
Flickorna är nästan nakna"
 
 
 
Jag e så heeet, så het!
Kan ingen svalka mig?
Aldrig att jag klarar det här!
Så heeet, så het!
Kan ingen svalka mig?
Ta hand om mig när jag faller, jag ramlar omkull!
Fatta att jag inte faller för att jag e full!
 
 
Trying my fishing ability in a nearby located lake. Force the forest!
 
 
 
 Late hot sauna evening meanwhile midsummer was progressing the past day...
 
Gustav J

Further Away

Kategori: Allmänt


Larmet gick classic-time 09:00 . Classic morning med classic breakfast innehållande fil müsli och en dinkelfrömacka iklädd en undercover-roll. Glömde nämna juicehinken jag häver i mig varje morgon och som sakta porlar ner i strupen och kittlar till över mitt fromma adamsäpple.

Har förmånen att ha sommarskiskola som sommarjobb.
Idag var det inte classic skiing utan lite playing in the playground med den yngre träningsgruppen som visade prov på bra moral och manövrerande av tunga fordon.
Fick stryk av lillebror på hinderbana och självklart ringde då orons klocka i mina öron likt kyrkklockorna examensdagen för jag visste om att det skulle vara löpartävling senare på kvällen.

Tävlingsplats: Furuberget (Karlavagnsspåret) som samtliga norrbottniska skidutövare känner till.
Start: 18:30
Arrangör: Strömnäs GIF med Filmjesper  http://www.youtube.com/user/filmjesper  och Oledolyckan Boman som inte skrällde på något sätt när det visade sig att han var skadad :(
Bana: 9km terräng


Valde att köra den längsta distansen för att få springa långsamast.
Gick helt okej. Benen kändes AFK innan start och trodde det skulle gå väldigt tungt eftersom jag tränade hårt förra veckan med mycket fart och löpning och 17 friska timmar. 
Tiden blev 32,45 över dessa 9km terräng och jag är nöjd. Blev tvåa efter OS-medaljören från 1998 Niklas Jonsson som visade prov på en livsfarlig grundfysik. 

Känns som livet har fått tillbaka sin mening nu när man börjat kunna dunka på för fullt med träning efter sommarlovets start med 10 dagar sjukdom.


Individuell start med väldigt kort mellanrum

segraren i förmiddagens hinderbana

Niklas Jonsson, fortfarande snabb


Krigade länge mot Johan Samuelsson som är en duktig Vasaloppslöpare med topp 50 placering som bäst.

Avgörande rycket

Skön helg i Kalix hos Öbergsarmy med Simon i spetsen. 
Classical bath in the river efter löpintervaller på Öbergs classical 1km running intervalls där vi bjöd på bra tider med 2.54 på Öbbe och 2.57 på Toebeas

War out / Tobias K

#soligt #trötta #ben #bastuträsk #död #fågel #cykel #mycket #löpning #skog

Kategori: Allmänt

Hallå! Det här är Erik. I vecka vill jag vila mina ben. Har varit lämmen (träningsvärk) i Quadriceps, Hamstrings samt Gastrocnemius (framsidalår, baksidalår, vaden)  sen typ förra söndagen. För att värken inte skulle släppa i veckan körde jag fyra gympass samt gav jag mig ut på sommarlovets första långpass, nämligen 30 min cykel till ett bra löpställe + 2,00h löpning + 30 min cykel hem från stället. Det var ett skönt pass :). 
 
Det var som förväntat perfekt underlag som gjorde att man kunde cykla överallt i skogen!! Snörde undan cykeln efter ett tag. Smart.
 
Sprang rakt fram typ hur länge som helst. Sjukt.
 
Inte till min förvåning sprang jag bredvid Skellefteås älv, Skellefteälven. 
 
Till min förvåning tog vägen slut efter ett tag...:( Vet tyvärr fortfarande inte hur det gick till????!
 
 
Den här bilden har inget med dagens pass att göra. Ville bara visa hur mina vitaste sockar numera ser ut.
 
Ett annat av veckans alla benkrävande pass.
 
Sprang rakt in i en fågel :((!!
 
Ett till benkrävande pass. Gruvade mig rejält innför den där rakan på 2,4 km.
 
Som ni ser så är det sol på alla bilder, så ja det har varit varmt vissa dagar.
 
Hade sett fram emot att träffa mr. Honkoshiima på stadsfesten till helgen, men mest troligt så ställer han in :(.
 
Jobb imorgon, kul! Hejdå!
// Ericsson Erik
 
 
 
 
 

Vadstenar

Kategori: Allmänt

Vi sprang å vi sprang å sprang, vi såg renar vi såg getter vi korsade bäcken. 
Jag, Göran och hans son Tobias sprang älgtornen rundan som utgår från mitt hem här i vallen under midsommarafton eftermiddag. Skönt pass strax under 1.30 h som jag var stolt över efter veckor med frånvaro i träningsutrustningen. Tobias kändes tuff och berättade att detta var hans femte löppass denna vecka och att ett till är planerat att genomföras iform av intervaller imorgon förmiddag. Landsvägs intervaller har högsta bud. 
 
Annars då? Vi har kickat lite fotboll, kört hybrid rundan och haffat oss själva med handen i byxan. 
 
Dem erbjöd mig att vara kapten i salt lake
 
  
 
Vi ingår ett team.
                             
 
 
 
 
Bilderna från passet är inte i sin ordning,  ni ska därför klura ut i vilken ording bilderna är tagna och kommentera era gissningar för att tävla om en oerhört uppskattad vinst.
 
/ Simon

Destination: Lappberget. Rullskidor.

Kategori: Allmänt

 
Om man tittar noga kan man se hur mitt långa, röd-aktigt glänsande hår ljuvligt fladdrar i fartvinden då jag rullar fram på fyrans växel. Likt sjöjungfrun Ariel's. Dock är dessa tider ett minne blott. Igår var jag nämligen och klippte mig... Resultatet är häpnadsväckande. Har ingen bild på den nya kalufsen. Funderar heller inte över att ta någon.
Idag blev jag inspirerad av ingen mindre än le chief himself, Almkvist! På Facebook.se hade han lagt upp en makalöst fin panoramabild över ormbergets finaste myr. Tog direkt på mina finare icebug skor och löpte dit i A1-fart. Resten är historia.....
 
Godnatt
 
Gustav.J

Back on track

Kategori: Allmänt


they see me rollin', they hatin'

/Tobias K

Auf Deuschland

Kategori: Allmänt

En berättelse om två tragiska livsöden. En alkoliserad fiskeman, Hans Dinkelmann och hans assistens , fisherman's friend Philip Reuskreutz.

 

/Tobias K

Kung Av Sand

Kategori: Allmänt

Hej Erik här. Har äntligen blivit av med min s.k. förkylning, så har kommit igång med Anders planerade träning för mig. Körde mitt tyngsta pass sen nångång i vintras i söndags, passet va såklart rullskidor fritt.
I helgen har mitt/superskiers första fan/stalker hört av sig, denna gång till mig av någon anledning. Han verkar vara en snäll kille som gillar våra filmer :) Kan säga att han va från Slovenien
I veckan hade jag tänkt att ta mitt jobb seriöst så jag har varit där idag. Inte så roligt som man kan tro att plantera. Speciellt inte när det är 20 grader och massa sol och man planterar 8 timmar utan trlja och utan solkräm... Hoppas på regn imorgon. Några pics från idag.
1. Tanning
2. More tanning
3. Crazy yellow spider
4. In da plantbus
Försökte ge mig på ett par stakintervaller som va cirkus 4 min långa direkt efter planterting. Gick lite sämre än jag hade hoppats på. Inga förbättrade tider från fjolåret tyvärr... For fort därifrån direkt till gymmet istället.
Ska upp 06.00 imorgon = sova nu! :D
Tschüss! / Errik.E

The Karlssons

Kategori: Allmänt

The day before the day after tomorrow a new movie by the Karlssons will see the first lights of the sun.


Hans Dinkelmann

Unt his assistente, Philip Reuskreutz

Indian guy, Rashid

/Tobias Deuschefeldt

Holy lover!

Kategori: Allmänt

Tjena!
Idag är det Söndag och dagen började med att fara upp till Gällivare! :D Grymt kul! Vi städade ur lägenheten och skulle låta våran inflytningskompis bli mottagen på bästa sätt..

Så annars har jag spelat Hugo Retro, som alla på instagram vet så håller jag på försöka bli nr1 på topplistan. Det värsta är att jag suger i det och har ett grymt tålamod.

Efter att jag spelat ett tag börja jag TÄNKA. Om jag skulle träna lika mycket som jag spela skulle jag nog bli rätt så övertränad. Så jag for ut på ett 12h pass :) höhö

Här är lite bilder från passet idag.

Jag vet inte vad grov lektion sal är, men det låter nånting som jag skulle gå på i alla fall. Jaa, bilarna måste vänta på mig, när jag kör impulser.

Tack för mig, Honken ut.

Top Model Årgång Femtioelva Sunset Luleå

Kategori: Allmänt

Liten LejonMan

Kategori: Allmänt

Hej! Vad menas med den förvirrande rubriken? oj! dethär blir ett spännande inlägg att läsa på fredag morgon tänker ni nu.


Mitt liv består för tillfället av att analysera fotbolls-em med Glenn Strömberg. Eftersom jag också är sjuk så har jag inte tränat idag.
Glenn och jag har kommit fram till att det blir en viktig match imorgon mellan sverige och england. Laget som klarar av att rulla boll och ta de enormt viktiga djupledslöpningarna kommer vinna matchen. Hoppas på att Elmander är hel.

Har man inget att prata om så är alltid vädret ett trevligt ämne. Här i luleå har solen lyst, sommarvärmen är här. Mellan 15-20 grader. Lokala vindbyar på 2-5m/s. Ett lågtryck drar sig in ifrån öst, beräknas komma till Luleåstaden imorgon mitt på dagen.


Återkommer med bättre och roligare nyheter senare i veckan. Tänkter också att ni vackra läsare kan få en litet smakprov av musiken som spelas genom mina högtalare.

MUSIK TIPS nr1.

En skön låt med akustiska gitarrackord i symfoni med en härlig sång. Det finns turligt nog ingen skrillex-remix av den. Ni som lyssnar på den sortens musik bör söka er närmare ekvatorn.

Best regards, Mr. Johansson.

Planterik @instagram

Kategori: Allmänt

Hur än vägen verkar kort
tycks du vara ljusår bort
jag är tvingad dit vinden bär
är jag vilsen på vår jord
ser jag polstjärnan i nord
liksom du är den mig kär
vart än vinden bär

Hej, Erik här. Nu när alla superskiers har blivit tvingade hem till sina riktiga hem verkar det som att vissa outvalda personer har blivit sjuka. För att de inte ska känna sig som dåliga människor så blev jag med sjuk. Har dragit slutsatsen att vi levt i symbios under skoltiden så vi har blivit beroende av varandras kroppar/närhet när tre(!) stycken av superskiers redan lyckats dra på sig en sjukdom var efter bara en helgs frånvaro. Hur det är med de resterande tre medlemmarna vet jag inte... vi kan bara be för dem tillsvidare.
Pågrund av sjukdom så har jag inte heller orkat jobba på sommarjobbet som är plantering. Känner att min kropp inte är redo för det än och ids inte riskera mitt liv för att plantera massa träd just nu. Har istället legat hemma på olika ställen av olika anledningar. Den enda dagen hittils som har varit bra är idag när det va ganska så lagomt varmt ute. Försökte bli friskare men vet inte om det funkade, mest troligt inte...
Började dagen med brunch utomhus med kissemiss :D
(bild känd från instagram)
Avslutade dagen med en prommis med vovven i solen :D Vad som hände där emellan säger jag inte mer än att det är irrelevant. Såg Project X med mama och lillebror efter promenaden, kanske inte så smart kom jag på sen.
Lovade att skriva grattis till Lisa Vinsa idag så måste väl göra det. GRATTIS LISA! :D hoppas du får en bra dag med presenter:) passar på att gratta store/lille bror vinsa med. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN EMIL!:D:D
Det va allt. Godnatt // Eriikk ESB-Productions. Me jibbsta!

Kategori: Allmänt

Älvsby skidlinjes filmteam ''SB Produtions'' har nu släpp sin jibb-film. Bakgrunden till den nästan kommersiellt kända förkortningen SB är ännu okänt. Älvsby-grabbarna samt Lundbäck verkar ha ha haft det roligt, vilket är det viktigaste. Skön film med glädje utan sorg. Jag gillar den! Vilken är eran favorit? SuperSkiers vs. SB-Productions
// Gennaro Gattuso

Kopparnäs BK

Kategori: Allmänt

Sommarkänslorna anlände med första värmeböljan och temperaturer över tjugo grader.
Fickparkerade mig därför på en bänk ute i solen och omfamnade världen. Då och då kom friska vindar och svalkade ner min överhettade kropp som låg på gränsen till smältpunkten och de närliggande träden svajade harmoniskt i de lätta brisarna och tycktes för en stund få liv nog att slita upp sina nergrävda ben och löpa därifrån.
Jag dras med en förkylning som enligt min egen planering ska ha packat väskorna och lämnat kroppshyddan om en till två dygn. Har skärt ner på antalet soldater i immunförsvarsstyrkan senaste veckorna och föga förvånande var det därför att denna oinbjudna gäst knackade på portarna i lördags och har belägrat mig sedan dess.
Hundratals oskyldiga vita blodkroppar får därför plikta med sina liv just nu, i kampen för frihet.
Friheten som jag ser framemot, friheten att springa i vår svenska natur, friheten att få träna.
Är extremt motiverad att dra igång med sommarträningen som bara är ett stenkast från att vara greppbart för mina ännu inte blåshärdade rullskidshänder.
spåren från tsunamikatastrofen 2004 finns kvar ännu.../Tobiask

Love the way

Kategori: Allmänt

Hej Bloggen !

Idag har det varit en lugn dag! :) ''

/Youngblood Holken

Skadeskjuten sik

Kategori: WHO WE ARE?

Jag är sjuk, blev det samma tid ifjol, troligen av samma orsak också, avslutningsvecka.
Hade tänkt börja riva igång dem rejäla perioderna nu vad gäller träning men det får alltså vänta ett tag, känns inte som att det blir en långvarig förkylning. Förutom träning som sommarlovet kommer bestå av, kommer jag jobba dem 4 första veckorna på Setra sågen, ett jobb jag är tacksam över.
Dem andra i superskiers kommer troligen ha en sommar likt min, med skillnader vad gäller yrke och anställningstid. Anton vet jag tillexempel ska vara läder bärare under nätterna. Även den planerade mängden träning skiljer sig också. Jag hoppas alla kommer plåga sig ut på RK 2.00 h A1 som jag anser är ett utav dem viktigaste passen. Slöheten lär visa sig under dem kommande träffarna uppe på lindbäcks stadion, lappberget och pagla. Fast troligtvis inte pagla.
Passar också på att gratulera och tacka alla 4:or på skid som igår tog studenten, ni lämnar ett tomt fast ihåligt imperium bakom er. Men kom ihåg, Om ni har några funderingar eller behöver hjälp genom livet, vad gäller träning, chins eller särskild jakt, våga höra av er till superskiers.
Försök äta mycket fisk.
Tuff sommar till er alla
/ Kamlunge siken

How to do it...

Kategori: Allmänt

Skidåkarstandard

Naked as we come

Kategori: Allmänt

Chefsroll på kvällens brännboll
Bakhåll på troll blev till sånger i moll
Fiaskot var av klass för motståndet var vasst
Trots att mina Casco var på plats när vi mötte denna avgångsklass.
Förlusten den sved som salt i sår trots att Niska visat fadersgestalt i år


Har fått in klagomål från olika håll att det varit för lite naket på bloggen på sistone. 
Väljer därför den här bilden på lite hud där jag även inkluderar en fråga som ett litet "pre-summer-package".
Vems överkroppar är detta? Vi kan ej bekräfta att det är någon inom superskiers, kan vara bodybuilders, renjägare eller andra atleter

/Tobias KViewing the views with jews

Kategori: Allmänt

14k-sträcket passerat.

Superskiers spelar fotboll

Kategori: Movies

Grillkväll i gravkapell

Kategori: Allmänt

Vi samlade vårt kriminella Superskiers-gäng
Pojkar lika gröna som en midsommaräng
Vi undviker gärna handgemäng
För våra biceps får noll poäng

Kvällen går mot sitt slut.
Det började med balbesök, vi stod och kollade på alla jättefräna bilar med flera hundratals hästkrafter.
Sedan var det grillkväll i Svanparken.

Korv och bröd över öppen glöd räddade samtliga från hungersnöd.
Spektaklet övergick till fotbollslir där samtliga ville visa sina revir.
Nu återstår bara lite redigering innan fotbollsfilmen är klar.
Jag vill föras till kremering om jag dör i twar.honken åt korvfingrarna istället

Hellre en liten eld som värmer än en stor som bränner

Frusen man söker kärlek

Trädkramare....

Vi måste leva i samspel med resten av naturen.

Förhandsbild till kommande kortfilm, SuperSkiers - Foot 2012

/Tobias K

((12-2x)^2/(x^2-12x+36))

Kategori: Allmänt

Hej Erik här. Skolan förstör mitt liv för tillfället. Helgen har bestått av ett pass (filmen från igår) sen bara skola... Det enda jag har hunnit göra klart i helgen är två engelska bokrapporter, en inlämningsuppgift rörande datafrågor samt börjat på mitt tal om Andrew Musgrave. Har dessutom två prov imorgon, matte C och data teori och Musgrave tal på tisdag. Sen avslutningsvis ett fysik b prov på torsdag! :D Men det är mitt fel...
Till något roligare: Johan honka har kommit hem! har kännts som att något har fattats och det har det. Han verkar ha haft roligt utomlands och vi är glada för hans skull!
Orkar inte mer nu, godnatt xx
Avslutar med en bild på den stilige Musgrave!
// Erike

Swampadventures

Kategori: Movies

I morse körde vi ett crosspass med ca 2h löpning och 30min cykel.
Vi hade med oss go pro cam och filmade lite som jag nu under eftermiddagen klippt ihop.

I appreciate you

Kategori: Allmänt

Dagen kan delas in i två delar.
Hardworking skiwheelrace-part och Gusplace enetertainful-part.

Part 1: Tjautjasrace som innebär 8km rullskidstest i motbacke. 
Förhållandena beskrevs av våra ständigt lika optimistiska tränare som "väldigt goda". 
Vi överväger att skicka in en anmälan för högförräderi då förhållandena i själva verket var rätt dåliga med lösflytande asfalt pga vattenskada.
Lyckades ändå persa med en halvminut. En stabil förbättringskurva som ser ut som följande.
30.36 HT10
30.10 VT11
28.30 HT11
28.00 VT12

Borde därför om mönstret ska följas upp åka på låga 26 till hösten.

Bild från Nordreisa i höstas.

"Lång och reslig" är en ofta förekommande kommentar om Simons åkstil.
Bild från Överkalix förra sommarn.

Part 2: Efter middagen som rutinmässigt innehöll pasta, samlades vi (Simon, Gustav, Erik och Tobias) hos Gusse för att ha en stillsam kväll. Började med att vända ett 2-0 underläge till 3-2 mot Gusse, ska dock understrykas att det var en fridfull match utan aggressioner och fysiskt våld.
Sedan slog vi på en film på Eriks dator som luktade surmjölk av okänd anledning.
Blev Sherlock Holmes 2. Det var en bra film, men tyvärr hade vi stundtals svårt att koncentrera oss och jag tar på mig ett stort ansvar för det...

När vi skulle börja bege oss hem på våra bergscyklar började känslorna svalla likt vågorna på havet. Jag och Gustav gick in i en slags connection-fas där vi båda hade svårt att slita blickarna från varandra. Jag fick tid att begrunda hans ljusblåa brunnsdjupa ögon och jag insåg med ens hur fin kille han verkligen är.
Nåväl, Simon blev svartsjuk och försökte desperat avbryta vårat samspel genom råstyrka och en vägpinne ge sig på min mtb.


Känslorna svallar över som varje gång jag försöker sätta mig i ett halvfullt badkar. 
inspirerad av våldet i Syrien

Vill avsluta detta inlägg med ett kort meddelande till min älskade mamma och pappa eftersom jag numera inte har någon telefon.  
Jag lever och jag mår bra.

/Tobias K