True story is sad

Kategori: Allmänt

Magnificent

Kategori: Allmänt

8:30 , larmet på mobilen går. Jag har Backstreet Boys som larmsignal för jag älskar att vakna till ljudet av deras lena mansröster.
Likt en turbodiesel flyger jag upp ur sängen som en sädesärla och slår våldsamt skallen i taket så det stänker blod över hela lägenheten, men trots att hjärncellerna flödar ut och rinner över sängkanten visar jag inte tecken på smärta. Jag vet nämligen att en anhörig har satt upp videoövervakning i lägenheten och han skulle inte visa någon nåd ifall han fick se mig sitta och lipa över en sprucken skalle.
Nåväl, när jag sitter där med benflisor och andra slaggprodukter som frasas sönder mot varandra vid minsta antydan till rörelse upptäcker jag fotspåren på golvet.
Fotspår och fotspår... det var snarare skridskoskär från snowblades eller dylikt. Jag blir ju såklart skogstokig, vem fan har brutit sig in och tillämpat skridskoskär på parkettgolvet??? Mina misstankar riktades direkt mot malmbergets lokala idrottsklubb. Jag plingar på hos grannen som har en bra spårhund och låter denna få följa spåren som visar sig leda in i köket och fram till köksfönstret.
Det är nu det roliga börjar.
Jag handlar instinktivt och öppnar fönstret och blickar ut, det tar inte länge innan jag upptäcker östtysken som har hoppat från fönsterbrädan och kraschlandat mitt på fokuskärringens 4-växlade pojkcykel.
Jag lagade sen frukost med ett enda stort leende på mina läppar.
När jag ätit upp det jag tyckte verkade ätbart och hämtat ut skatteåterbäringen från posten snörde jag på mig närmsta träningsutstyrsel och begav mig ut på nya äventyr.

Om det finns någon tragisk själ där ute som följer vår blogg och youtubekanal med spänning får vi lov att be om ursäkt för hur länge det gått sen sist vi levererade någon film.
Vi har de senaste veckorna haft fullt upp med uppladdningen inför JSM, men vi kan garantera att vi inte kommer göra er besvikna under våren då vi har en hel del filmplaner.

Härifrån hoppade östtysken.

Idag på Dundret. Det går jätte mycket fortare än det ser ut...

Torbjörn K och Anton Å

We pray for this guy to keep healthy

Vi väntar på att få komma in på kvällssvenskan och har allmänt tråkigt i livet.
We have to pray for him

He is a danger for the world
Ji Sung Park- Manchester United
Dressman sökte modeller för en green-peace-kampanj och vi ställde självklart upp.

Vi föreläser om renässansen i Sverige

Från vänster: Homeros , Georg Stiernhielm
// Tobias K

bloody mary

Kategori: Allmänt

Då var det tisdag och som vanligt stod blodplättar på middags menyn. Men när jag (Anton) skulle gå och handla blodet så ser jag att disken där blodet ska ligga är helt tom och jag känner hur pulsen stiger av tanken att blodet ska vara slut. Men jag tog mig samma och gick och frågade personalen i kassan om blodet verkligen var helt slut. Tjejen från kassan ber mig följa henne bakom kulisserna för att se om det fanns nå kvar. efter en stunds letande så hittar jag äntligen några stashade blod burkar så vi kunde få göra våra blodplättar.


Denna gång deltog simon, Jag och räkan som fick ännu en chans att vissa vad han gick för. och efter allt lagande så ser vi att räkans chanser för högre ranking blir allt större inför nästa fis tävling.
efter att ha tryckt i oss alla blodplättar så var det dags för dagens höjd punkt för mig och simon i alla fall. vi hade nämligen bokat massage för att få en optimal toppning inför JSM och Efter en time så hade man kramat ur både muskler och plånbok. Jag ger massagen 4,5 av 5 blodplättar!
blood diamond!!
Smeten redo för stekning
oh that's hot!!
Räkan ser och lär!!
Tobbe ska konvertera från skidor till hockey.
vi skapar kaoz i badrum1
//Anton

SVANSTEIN

Kategori: WHO WE ARE?

Hej och välkommna alla nyblivna och efterblivna läsare. Dags för mig ( Slagga ) att skriva igen. Helgen min har varit värdelös. som ni säkert läst spårade jag ur totlat i Sävast på lördagen och blev av med livstidskontraktet jag haft med Kalix Skidklubb.
Nog om helgen, måndag förmiddag bestod av klassiskt A1 skidåkning ( SÅKLART ) med sol fast lite väl drygga minusgrader. Jag och Gustav tyckte passet var energigivande för vi hittade nämligen fin fina roliga skyltar som vi tog till vara på och har tänkt pryda våra villor med. Anton tyckte inte passet var lika roligt. Han fastnade med tungan på tågrelsen och fick svin ont! Hoppas det gick bra för han. Som vanligt gick jag och Gustav direkt till maten, den som gör oss starka. Resten av dagen har varit händelse fattig förutom jägarskolan. Just nu är det karatefylla för hela slanten, stört skönt! med: Anton, Mig, Tobbe


Fyndat en skylt i skogen
*
Torbjörn.K.

Vi går in i hissen

Vi åker hiss
Allt för mig
/ Simon

Sävast spelen

Kategori: Allmänt

I helgen har Sävast spelan genomförts! Den prestigefyllda och dramatiska tävlingen invigdes på lördag. 7.5km i klassisk stil stod på schemat. Jag lyckades med vallningen och tog hem förstaplatsen.
---
Jacob Engström som också gjorde ett bra lopp kom 2:a 16sek efter.
---
Simon Öberg fick inte riktigt kalix-diagonalen att stämma och slutade på 3:e plats, 18 sek efter.
---
4:a Erik Axelsson. hade en bra känsla. Formen kommer och livet leker för grabben. 28sek efter.
---
5:a Jonas ''JP2'' Pettersson. Strömnäsåkaren har åkt enormt fort de senaste veckorna. Men idag fungerade inte riktigt kroppen. Förklaringen fick jag personligen reda på imorse. Han har blivit sjuk. Tråkigt... bli frisk! 1.00 efter.
-----
6:a Emil Vinsa. Åkte bra. Var nöjd med loppet. 1.13 efter.
----
7:a Henrik Fjällborg. Jukkas-löparen har jag inte haft mycket kontakt med. Men med dagens 8.5km långa lopp i fri stil var han nöjd!
---
8:a Christian Roslin. Ryktas om att Krille kraschade fetast under loppet. 7.02 efter.
----
Idag, Söndag kördes en Jaktstart utifrån Lördagens tider.
Jag gick ut först. Kände snabbt att formen inte var den bästa. Jacob och Simon kom ikapp efter ca 3km. Jag åkte fram och bromsade upp farten i den långa uppförsbacken. Värt att nämna är att Jacob ramlade på sin snopp när vi nådde banans högsta pung(t). Kalix med jabbe i spetsen gick upp och drog i smakligt tempo. Den sista kilometern gick något fortare. Simpan Öberg kom in på stadion först, med en lucka på några meter. Den höll han in till mål och lämnar sävast med ännu en seger och ett par rullskidor i bagaget. Jag kom 3:a in till den mäktiga stadion, tätt efter jacob. Föstökte spurta om han... men vad ska man säga? Pojken har vunnit en nationell skatesprint. Jacob blev 2:a. Bra kört! Jag 3:a.
----
Veckans kalkon: Simon Öberg som inte alls lever upp till kraven som ställs i Kalix SK. Han åker bättre i skate än i klassiskt..... Klubbens policy säger att man inte ska åka snabbare med skateutrustning. Tar man ens på sig ett par skateskidor är det DÖK=Distans Överkropp=STAKNING som gäller.
Här vinner simon Sävast Spelen
----
Veckans sadface: Tobias TK karlsson som har blivit sjuk. Han känner sin kropp bra och är inte alls orolig inför JSM-vekcan. Kan meddela er som nu tvekar att satsa era pengar på honom. Han vann USM-sprinten efter att ha varit sjuk en vecka före. Fina odds på kalix-baggen.
Tack och hej
/ Gustav

Dubbla jakter

Kategori: Cross country skiing

Kul med lördag! I helgen har jag (ERIK) varit hemma i Bastuträsk=väldigt spännande. Idag har det varit massor med tävlingar för massor härikring (men mest för mig). Och så klart så var det tävling i Norsjö, denna gång så var det tydligen dubbeljakt. Underligt nog hade de bestämt att H17-18 skulle åka den sjuka 2,5 km långa banan två varv. Fick lucka efter typ 300 meter sen va det klart. Jag vann. Sen vilade jag lite typ 45 min sen åkte jag den ännu tuffare 5 km banan två varv med H21!! Gick lite fort ibörjan :( = spurtade ner 2009 års vasalopps 76:a = en fjärde plats = nära att slå 2004 års 60:e man i slottsprinten.

Ingången till Norsjö Arena!


Norsjö racetrack at the end of the day.

Summering: Grattis Gus som hittat form=etta i sävast
//Erik Ericsson!

It's friday, gotta get down on friday!

Kategori: Allmänt

Nu är det fredag och jag (Johan) är ensam kvar i det fina Malmberget, det är lugnt och skönt. Jag träffade min granne (Gullan), som jag tyvär inte får nämna vid något namn. Och hon trodde jag hade flyttat upp till Pouitavägen, (bara för att hon bodde där DELVIS) hoppas det stavas så för jag har en allvarlig sjukdom som kallas dyselexi, fast pouita är väl nån slags meänkieli eller finska, kunde ha varit pouta som är torrt väder fast varför skulle man kalla en väg torrt väder? mm, det är sånt man undrar när man inte har så mycket att göra..
Jag och grönsaken/frukten (Tomaten Auland) träffade på ett stort djur (räkan johansson) på väg från bilden. Djuret tog avstånd från mig för jag råka rycka till när jag skulle klappa honom. På bilden träffa jag och Tomaten ett emo som var jättesur för att hon hade besvär med att glaset hon skulle skära sig med hade gått sönder, jättetråkigt!
När vi var på maten fick jag träffade jag på WannabeAsiat (Tobias), Lurken (Erik), och räkan. Jag sa nånting som gjorde dem jätte upprörda och dem börja ställa massa frågor, eller det var mer nä? nä? nä?..
Jag träffade också en fisk (Sillen Åström). Fast han gjorde bara hårdrockar tecknet åt mig;
Dryg.Cool.Tönt.Jättebracock.
Jag fick tyvär inte träffa Slagga (Han som håller mobilen) men dagen var rätt bra ändå. Jag hitta min bortappade cola! :D
//Johan Ho

Life in the sun is great fun!!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit ett strålande väder och självklart var några av superskiers medlemmar där när det var som allra bäst. under dagens pass deltog Anton, Räkan och Erik resten av oss var ändra sjuk tränade på annat håll eller hade redan tränat tidigare under dagen. passet började på dundret och fortsatte med great adventures efter vägen där alla både vägade och däckade. Men när vi började närmade oss vårt mål välkommaskolan i malmberget så vek Räkan och Erik av för att forsätta med sitt great adventure en stund till. men jag (Anton) var tvungen att fara raka vägen tillbaka för jag hade nämligen min första körlektioner som gick så bra att min lärare var beredd att ge mig körkortet direkt. Men tänkte att det är ju alltid kul att betala några extra tusen för några lektioner till så jag tackade nej!
Erik i farten!!
Me goes telemark!
het Räka!
Erik glider in!!
me crushing Erik!
NICE!!
Man vart törstig efter att ha vägat och däckat!
//Anton

Fartvecka

Kategori: Allmänt

Tobias, 17. 
"-8 och halvklart väder. 
Det var prognosen rikspolisstyrelsen gick ut med i morse inför dagens intervallpass som skulle bestå av ca 15min effektiv a3+ tid för de flesta på skidgymnasiet. 
Men det stod ganska fort klart att övre makter hade andra planer för mig...
Kroppen var ett ända stort skämt och det blev inte bättre när halva skolan hade samlats för att skratta åt mig när jag redan vid första mellantiden på min promenad till skolan hade fått släppa förbi mig halva startfältet.
I ren ilska och frustration sylade jag nummerlappen i snön och valde att bryta promenaden och gick hem igen och hämtade cykeln istället. 

Drömmen om ett klassiskt intervallpass i det vackra februarivädret försvann i samma stund som jag kände hur dagsformen var och ersattes med ett lugnare glidarpass i motionärsfart.
Fick dock äran att dra första 75 metrarna på Räkans sista intervall som förövrigt blev art-rekord för räkor. Hurvida det var min draghjälp eller känslan av förhöjt självförtroende när han susade förbi mig vet jag inte. 
Lurken var som vanligt ursinnig i stakrörelsen.

Prestationsfyllda Sävastspelen som går av stapeln i helgen ligger i riskzonen för min del alltså då jag känner mig risig och misstänker jag kommer vakna sjuk imorgon. Tur det är två veckor kvar innan JSM-veckan drar igång."


Jag, Erik och Gustav

Upplopp Norrskensspelen 2010

Jag och simpen under försäsongsträningen 2008


//tobias k
Feta tisdagar

Kategori: Allmänt

Började skolan 10.30. Skönt. hela dagen och stor del av kvällen ägnades åt skola. Kvällslektion 18-19.30. Inte skönt.
Efter det drog vi igång stor fest på järnvägsgatan! Enormt stor. Limp Bizkit uppträdde som förband och premiärspelade sitt nya album GOLD COBRA! Skönt? JA.
Flickorna på festen såg inte uppträdandet. För det var ej i köket. Dem spenderade nämligen hela kvällen vid spisen, där de hör hemma. När Limpan spelat klart och jag fått Wes Borlands gitarr(Limp Bizkits gitarrist) var semlorna som de händiga tjejorna(Clara, Elin, Helena, Julia och Lisa) bakat klara! Yippikayey-madafuckerz skrek henke av ren lycka.
Semlorna var jättegoda, men en bild blev inte tagen p.g.a förklarliga skäl. Semlorna låg nämligen i utseénde några divisioner under vad en superskier får lägga upp på denna blogg...
En bild från förra veckan. Anton och Lurk tar en slurk @tippsta
Godnatt säger jag, medan jag plinkar på nya guran.
/G-ster

ANTON BJUDER TILL

Kategori: WHO WE ARE?

Trots att det var måndag med stor sol och A3 så vart gårdagen ingen flopp. Karatefylla som hade säsongspremiär kan vara en orsak till detta... eller så var det Antons helt suvärena tre rätters middag som gjorde dagen fruktansvärt kul för alla superskiare! jag röstar för Antons tre rätters.
Om han inte lyckas som långlopps åkare eller elektriker skulle det inte förvåna mig om han vart köks chef ( Chef Cock :)
När Anton bjöd på middag sats alla våra smaklökar på prov.
/ Slagga

Korvfest

Kategori: Allmänt

Vi såg nya möjligheter när solen var framme. Engångsgrillen åkte fram. Lurken var på topphumör, och TK grillade grillkorv som aldrig förut.
Grillplatsen was located bakom knuten
Lurken lurkar stenhårt  i julefrid!
Gladast på planen. TK i sina bästa år!
Glaserar i solskenet mot den varma fnöskbeklädda väggen.
Inpired by homeros and FELIX
Jag fick en sockerkick av ketchup utan socker och snedtände rejält!
Erik visar sin mentor vem som bestämmer.
Vi var höga som hus
/ Guz

skön dag för superskiers

Kategori: Allmänt

Weekend special

Kategori: Allmänt

Trevlig helg det här har varit! Kul. Bara Erik Ericsson (JAG) som stannade kvar här i Malmberget :( Men det gör inget blir ju så stolt och glad när jag ser hur bra några av Superskiers åkte igår, bra kämpat kompisar. Kommer gå bra på
A3/A3+ passet imorgon.

Blev dessvärre mindre stolt och mindre glad när jag såg, kände och provade pappa Anders Strids orgeltramp...


I tried to ski it but i mashed it = a total fiasco...not fun at all!


Tack för mig!
//Erik


Tävlingshysteri

Kategori: Allmänt

Idag har det tävlats på många håll i världen! Delar av superskiers åkte idag 10km i klassisk stil med intervallstart i antnäs. Vissa levererade..... andra inte...  Både start och resultatlistor dominerades klart utav stolta medlemmar i denna blogg!

Simon Öberg 1:a
(Jacob Engström 2:a) <- Producerar skidfilm i älvsbyn.. Ett tappert försök till att uppnå ''SUPERSKIER'' nivå
Tobias Karlsson 3:a
Anton Åström 4:a
Gustav Johansson 5:a
(Tobias Gustafsson 6:a) <- Går på SKID i gällivare men har ej anslutit sig till oss än.. Vi väntar TobbeG
Heavy shit för mig idag, Öbergssonen gick tillsammans med de övriga (TK, och JibberJabbe) Kalixåkarna urstarkt idag. Roligt för dem.....N0T, They cried stonehard. Anton börjar hitta tilbaka till gammal JSM-form och blir vass
Simpen, dagens vinnare (t.v) poserar här med en intim f.d Klubbkamrat Josefin EK. De stakade så det knakade
H0nken8 befinner sig utom räckhåll och tävlade ej. Han är nämligen fast i Auschwitzjaur. Jag beklagar...
Lurk, THE lurk EriCsson övergavs tidigt på fredag, han är ensam kvar i Malmberget. Jag undrar vad han gör just nu, gör inte du?
Totally alone in his crib, Lördag natt...
Med Vänliga Hälsningar
Gustav

Nu jävlar!

Kategori: Allmänt

Fick lite skäll av superskiers teamet att jag inte lade upp en bild så här kommer en! :)

Var på Sveriges näst största Dollarstore idag, Grymt!

Jag ber alla läsare som inte tydligen har nå bättre för sig än att läsa detta, snälla läs detta!

En tanke slog mig idag, vad ska jag skriva om. Så nu är jag hemma i Auschwitzjaur och håller gaskammarn igång (jag åt ärtsoppa till middag) nä, skojja det är en riktig gaskammare.

Så varför for jag hem? 

1. För att en kompis har en jude i sin källare, alltid velat träffa honom. Han hade varit på rymmen, men nu är han äntligen tbx!

2. Att den första är en väldigt bra anledning att fara hem.Jag är ju rätt ny i den här bloggvärlden, så idag tänkte jag "Idag måste jag göra nånting jävligt sjukt för att få ett bra inlägg" 

Så jag for o träna skidor och det hände en massa kul men det får du inte höra om för att det som händer på spåret stannar i spåret. (En gåta)  

Visa ord från en vis man

"blogger who blogs, blogs not about a blogger's blogpost, only about a blogger's blog" - sir. J.Ho Honken 

/H.ho Johan

selfconsturcter

Kategori: Allmänt

Vi har idag haft premiärträning på ski-crossbanan som är nybyggd och senare ska sändas på tv i programmet fuskbyggarna. Vi körde allmänt fort och bröt ner våra kroppar till den grad att vi fick frakta hem delar av Antons utrustning i en urna som senare i veckan ska sändas till kremeringen i Boden.

Även den här kvällen samlade vi vårt ädla blod i Antons lägenhet och diskuterade utrikespolitik. Anton bjöd även denna kväll på te och hemmabakade frallor. 

Vi har planer på att gå med i någon typ av cheerleading-lag. 
Ni kan höra av er om ni har något bra tips på ett hyfsat seriöst satsande cheerleading-lag som är villiga att ta emot sex förvirrade själar. 


We call this setup for a self-constructerTeaspoon and a sandwich, no woman oh cry

// Tobias

Tebjudning hos Anton

Kategori: Allmänt

Dagen började med ett uppförs och ett utförsrace. Segrare i uppförs racet var Kalixåkarn Simon Öberg, även i utförsracet blev det en kalixåkare i form av Tobias som kunde triumfera högst upp på pallen om än med en enda sekund som segermarginal.
Vi fick senare under dagen reda på att Kalixåkarna var nominerade till årets laginsats inför nästa idrottsgala.

Dagen avrundades med en tebjudning hos Anton som hade fått exklusivt grönt te när han fyllde arton.
Vi blev också bjudna på bränt rostat bröd med marmelad, några fick skippa desserten för att hålla BMI-värdet inom rimliga nivåer.


We can therefore say that we had great fun together 


Ingen vill veta var ni köpt era tröjor

den här killen lyckades pressa en hel macka ner i strupen.

Anton show us that he is fit for fight
//Fokusboys

Allmänt

Kategori: Allmänt

Räkan has broken his guitar so he is playing on his cock and it sounds like lordi!


/ Anton

Blood has been spilled...

Kategori: Allmänt

Det började som en helt vanlig måndag, uppstigning, sängbäddning, gröttallrik och den ungefär 500m långa promenaden till skolan för måndagssamlingen på skidgymnasiet, jag hade missflyt och missade drickastationen vid pressbyrån.

Samling, hem, ps3, lunch, skola, hem. 

Tiden gick och ögonblicket vi alla såg fram emot närmade sig i samma takt- ögonblicket då Räkan skulle invigas i sekten.

Det var under lunchen vi tillsammans tog ett beslut om att flytta upp gustav i rankinglistan för blodplättsmiddagarna och klättrade då hela vägen upp så han kunde slå sig in i startfyran.

Efter en timmes intensiv jaktkurs där vi superskiers fick lära oss lite olika trix inför en alternativ tv-spelskarriär inom skjutspelsbranschen. Idag fick vi lära oss haxxa, headshoota, quick-scoopea och några lärde sig konsten bakom 360 no-scoope. Men ingen la dock något större engagemang i det hela för alla var spända inför det kvällen skulle bjuda på...

Vi plingar på dörrklockan. Lurken välkomnar oss med sin vanliga välkomsfras "va fan vill ni?" .
Vi stiger in och cermonin kan ta start...

Att skriva några närmare detaljbeskrivningar skulle vara emot vår policy men jag kan med handen på hjärtat säga att Gustav "räkan" johansson var över alla förväntnignar, han var förrädiskt händig med stekpannan i handen...


Gustavs praktiska provdel. impressive as ass

gustav med stekpannan igen och handledaren till höger. Den lätta klädseln är på grund av blodskvättet i samband med ritualen.

Vi var till och med tvungna att tvinga på Lurken skyddsglasögon

Öberg, pionjären och nytänkaren återberättar sin livshistoria 

Duster mellan medlemmar är inget ovanligt inom superskiers. Här är det tk pro och lurken som hamnat i handgemänge.

// TobiasHemfärd Skellefteå-Malmberget

Kategori: Cross country skiing

Det var med blandade känslor vi satte oss i bussarna inför hemrsan mot kära malmberget.
Sista träingspasset blev lyckat för dem flesta förutom Gustav som inte fick till skidorna och beslutade att det inte fanns något skäll till träning även denna dag.
Lägrets sadeface: Räkan vinner för andra veckan i rad.
Lägrets look a like: Lurken - Torsten Flinck
Lägrets hjältar: Erik, Tobias och Helena som tog hem segern i boda borg med 7 klarade banor på endast 49 försök.
Lägrets hårding: Honken som skippade handskarna trots - 15.
Gustav var ändå tillfredsstäld efter lägret.

Tobias hade svårt att kommunicera med omgivningen under lägervistelsen.
Lurk sover.
Lurk vaknar.
/ Simon " Kalix skidklubb stakar så det knakar "

Still going strong

Kategori: Allmänt

Anton Åström has, thanks to his mental coach been able to keep his great shape for several weeks!

Is this the end?
No! He is an amazing kid.
I fredags var det dessutom en stor fest för Stjärnan. Anton fyllde nämligen 18år! Gratulerar säger jag.
BVS
//
Gustav

Dagens kluring

Kategori: Allmänt

Vad fan är det här?
Kudde?
Täcke?
Eller nåt riktigt hårt? :)
Kolla svaret nedanför!
¨


//Johan Holmqvist

Det är bara simons mage

Kategori: Allmänt

really great fun jumpsession

Kategori: Cross country skiing


A wonderful time for jibskatejumping with anton

//Erik Ericsson

Traincamp-Skellefteå

Kategori: Cross country skiing

Anton Åström promises to stomp a clean 360 in this bigjump tomorrow on his newly bought jibskates!
From tha right. Anton, Gustav, Erik
From tha left. Lurk, Räk, Sill
Here we are traweling down to skellefteå. We accidently found a chinese bluberry and redberrie picking family. We had great fun wiith them.
Idag har vi tränat två enormt feta distanspass Intensitet:A1. Under morgonpasset var det svalt ute, -20. Solen började sedan värma och temperaturen steg drastiskt under några minuter då den låg på +9. Det vände och nästa träningspass kunde som planerat genomföras i helveteskyla. Imorgon ska det bli lite varmare. Då kan vi jaga timmar som aldrig förut. / Gustav.
Tack för visat engagemang.

Life is great fun

Kategori: Allmänt

Idag firade vi solens återkomst, vi superskiers har också haft vår första shooting inför kommande generation. 
Vi hoppade jättekort och hade allmänt tråkigt.
Det sög och vi lyckades inte få några bra klipp överhuvudtaget.
Räkan pajja tre skidor och alla kameror sprack.
Vi orkade inte filma nå mer och tog ett gemensamt beslut om att knäcka kamerastativet.
Vi bad simons granne Tage att ta sin superslöa Opel och köra över Antons triacstavar, hahahaha. not. Ingen tyckte det var kul förutom Tage och Antons hamster som begick hybris på föraktfull plats.Vi sysselsätter oss med hårt kroppsarbete där vi gör en film som vi har tänkt ska vara tuff där vi med våra längdskidor hoppar i hopp och dylikt. För er som sett fjolårets film Krascha Fetast kan ni vänta er en film av liknande sort men ännu bättre.

Imorgon far vi på träningsläger i Skellefteå med Gällivare skidgymnasium. En mängdvecka med många sköna glidarpass i förhoppningsvis fint väder och rimliga temperaturer.

 • Dagens trend hos superskiers: Att köpa jibskate (längdskida med twintip)
 • Dagens krasch: Erik när han föll framstupa utanför skolan efter en kollision med räkan :(
 • Dagens glädjebesked: Att det trots allt blir läger i Skellefteå.
 • Dagens andra trend: Att tillaga och äta blodplättar på tisdagar.
FIS-lista februari blodplättar:
 1. Simon Öberg (pionjär inom matlagningen)
 2. Tobias Karlsson (bidrar inte med mycket annat än en nära relation med ettan på listan)
 3. Anton Åström ( har en stekpanna som kostar tresiffrigt)
 4. Erik Ericsson ( diskvillig)
  34. Gustav räkan Johansson (talanglös, dålig form, svag och mentalt labil....)
Karlsson besviken efter ännu ett fiasko
Erik är belåten i solglajjerna
Räkan gör topptur upp på isladan men ger upp i motgång.
Dagens stjärna en aning förvirrad efter succédroppet.
Kaos på stan med Räkan i spetsen 

Author: TK

Christer and Bobby

Kategori: Movies

Christer is kind of sadface when it turns out that his boyfriend Bobby is a selfconstructer and allows himself to admire a cold fact group to search for love in anus.

Rysskylan vs Hägglunds IoFK

Kategori: Cross country skiing

Årets tredje scandic cup arrangemang skulle gå av stapeln i Örnsköldsvik.
Men rysskylan ville annat. 
Under lördagen skulle det varit sprint men när termometern visade -23 var det inte längre lagligt att genomföra tävlingen och det blev inställt.


Söndag var påvens bröllopsdag och planen var skiathlon på skyttisstadion i Örnsköldsvik, 10km damer respektive 20km herrar. Men även denna morgon var det på gränsen. Men efter 2h uppskjutning och en väntan som tycktes vara en evighet enligt svensk statistik, så blev tävlingen ändå genomförd efter en revolt anförd av Hägglunds hemmason Simon Lageson som för övrigt var en av favoriterna inför tävlingen och hade prisats till skyarna av Norsjö if. Men han gjorde alla utom de medtävlande besvikna när han gick ut i press och meddelade att han inte tänkte ställa upp p.ga av rysskyla och en tidigare epidemi som härjat i närliggande området.

Hur som helst så blev det start, om än distansen var nerkortad till 10km för herrarna.
En makalös tjuvrusning i starten anförd av den hetlevrade Gabriel Thorn och åsarnaklimpen Jens Burman resulterade till luckor redan i den klassiska delen, superskiers egna favorit Simon Öberg fick släppa mot slutet.

Många av kalixåkarna hade i föregånde val röstat för att ställa in skatedelen, men så blev inte fallet.
Stort grattis till Oskar Svensson som tog hem hela spektaklet efter en heroisk insats på upploppet mot Gillbergas stolthet Marcus Ruus, endast 0,3 s efter.

Superskiers insats: Slagga slutade på en 9:e plats efter att ha känts sig frånvarande på skatedelen                             Tobblatzius gick i mål som 16:e man efter attt ha blivit pulveriserad av Kalix SKs sprintkung Jacob engström.
Lurken gjorde även han ett fint lopp och blev 25:a, rykten säger att han kolliderade med en sarjad bbk åkare.
Två andra superskiare Sillen och h0nken hade lite tyngre dag.
Tack till Hägglunds och övik för bra arrangemang och fina banor!
 • Helgens besvikelse: Förutom en inställd sprint så var beskedet om inställt JSM-läger i skellefteå ett slag i ryggen som knäckte ryggraden på en handfull av oss.
 • Helgens flopp: Erfarna Orienteraren Lasse Lundkvist som hade problem att hitta.
 • Veckans sadface: Räkan...
 • Veckans överraskning: Fjällborgs totaldominans i neger och president.
 • Veckans läsare: Ingen
Starten h17-18.
Hägglunds IoFK guldgosse
Fjällborg- en man att slå i kortspel

Inlägg av Simon och Tobias. kalix skidklubb- stakar så det knakar

Life-depending Skiing!

Kategori: Movies