Lördag

Kategori: Allmänt

Hejsan klockan är mkt, men kan inte sova så jag var tvungen att göra ett inlägg :D
Att kristina har badat i storforsen :D Grymt gjort!
Idag har vi inte gjort nånting, bara chillat ! :D
Tobba k, Simon for till älvsbyn för att fira Viktor brännmark och Karl Edenroth, som är riktigt nära vänner till oss! Grattis grabbar!

Tour de Lunch

Kategori: Allmänt

Just förtärt två hamburgare med extra inget Kom hem för en stund sen efter en vistelse på Älvsbyns skidgymnasium där vi under gårdagens kvällskvist firade nyår och VB och KE som fyllt tvåsiffrigt. Känslorna strömmade likt vårbäckarna som porlar nu på våren, glädjen var i klass med Jakobs wowgubbe och euforin som smittade samtliga på närvarolistan var lika hög som laktatvärdena på Gällivares skidgymnasieelever vid målgång på gårdagens Tour de Dundret.

Direkt efter målgång tog vi kvart i fem ekan och styrde kosan mot Älvsby folkhögskola.
Kristina var kapten och seglade oss över de sju haven innan hon ville stanna och bada i Storforsen innan hon kunde köra vidare , citat "det är ett billigt rus".
Vi anlände i Älvsbyn allt enligt nya schemat samhällsklasserna har tilldelats.
Superskiersdeltagare: jag ( Tobias K) och Simon
Vi möttes av ett varmt välkomnande från samtliga deltagare som ställt upp sig i en sinuskurva i förd endast gestapouniform. Kunde inte låta bli att fälla en tår som sakta rullade ner för min nyrakade kind likt första höstlövet som faller till marken...


5km prologen där jag fick triumfera högst upp på pallen

På tredjeplatsen hittade man den här reslige kalixbon

Lurken körde med stavgångsstavarna för han inte rymde stakstavarna (3,40långa) i bussen :(

Aint no mountain high enough

Sorsa borrade ner huvudet och med finsk järnvilja vann han motbackeracet

Stumbjörns två söner.

Räkan på björnjakt

Heman Hunters senaste tillskott, basisten Leopold

xoxoxox Tobias K
to tha space to tha space

Hejsan

Kategori: Allmänt

Vi har kört prologen i tour de Dundret tidigare under eftermiddagen. Solen ignorerade den trista väderleken och joinade oss istället, vilket vi gladde oss åt. Solbackar var en självklarhet och lika säkert som att Karlsson körde med Karlssons klister under carbon virket. Startordningen gick efter fispunkterna och började med Tobbe G och slutade med GSA S1 An thony Sorsa. Nånstans i mitten fanns dagens ros, Tobias termintaor petersson Karlsson. Med sitt snärtiga högerben och och i stillbid nästan skidgångs sprätande diagonal teknik med tolkning av Teodors ansikte tyglade han sina hästkrafter och seglade in i mål med en tid som ingen annan skulle kunna sniffa sig nära. Jag kom 3, strax bakom resten av suoerskiers.

Imorgon väntar hill climb uppför Dundret där allt kan hända & ändras.  
Orsaken till TK:s prestation förutom vallningen med Karlsson lilla röda, kan vara att hans äktenskap med Erik är påväg åt skogen. Erik lämnade nämligen in skillsmässo ansökan idag, vilket Tobias har en fruktansvärd ilska över, speciellt Eriks tillvägagångsätt att meddela hans bortsprugna kärlek.
///// Zimon

Alpina skidåkare; Alpinister;Alpnissar; Skidåkare. var härstammar de ifrån?

Kategori: Allmänt

Idag har vi kört skidgymnasiets traditionsenliga él clasico! Först åker man storslalom, utifrån dessa tider är det jaktstart på längdskidor. 1sekund i alpint = 12 sek i jaktstarten. '
Här ser vi anton. Han har ej spänt fast hjälmen ordentligt, det gör honom tuff och respektingivande i mina ögon!
Anton Åström imponerade på hela dundrets befolkning då han endast var ca 2 sekunder efter långsammaste alpinist.
Erik ''El Cruzo'' Cruz vann storslalomen, men försprånget han fick var inte i närheten av nog. Anton jagade nämligen som en furie och ryktet gick om att han förnedrade stora delar av alpnissarna redan i första uppförsbacken med sin änglalikt huggande teknik på 3:ans växel. Över mållinjen kunde han lungt briljera med sin patenterade målgest. Den är svår att beskriva med ord, men en sak kan jag säga. Råkar ni stöta på honom, be snällt så visar han er den med nöje.
Cruz sprider glädje!

Skräckslaget uttryck då jag hoppar, upptäcker i detta ögonblick att jag kommer missa landningen med några meter. Landar på platten.... fjasko igen....

Kvällen spenderades hos mig, vi kollade fotboll. Champions league! Grym match mellan... ja behöver inte ens nämna lagen, vet man inte det vid dethär laget är det inte värt att lära sig det nu heller! De rödklädda tyskarna med Alaba i strålkastarljuset spelade fint. Så fint som engelska div.2-lag bara kan drömma om. Den böljande matchen fortsatte till förlängning där inget av lagen hade kraft nog till att avgöra om än Bayern hade stora delar av spelet skapade ändå Real Madrid... eller nej, de skapade inget. INGET! under de sista 30minuterna. Inte heller under den avslutande straffläggningen hade de glamor nog till att skapa farliga målchanser. Ronaldo den väldige var blek mot slutet och missade sin straff.
Avgörande straffen slog Schweinsteiger. Självklart! vem annars? Bastian, eller schweini som han i folkmun kallas har nämligen varit en framgångsrik längdskidåkare. Tyvärr lade han skidorna på hyllan under junioråldern.
En cool grej var att jag i halvtid fick hemleverans av Lillebrors Bästa-kola det var Clara som hade utförsäljning. Det höjde stämningen och är nog förklaringen till att FC Bayern München spelar final i championsleague på Allianz arena! (hemmaplan(!)) 19 Maj. Alltså i tyskland på hemmaplan i münchen. 19 Maj.

Goodnight don't fight!
Gustav

Sen liverapport

Kategori: Allmänt
/E

Pokerstars!

Kategori: Allmänt

Hej Erik här. Lugn dag idag; vakna 10.20 → mattelektion 10.30 → god lunch → to cool for school with Gus→vårstädning av lägenhet → middag på focus → svenskalektion med ny lärare som var typ grym!! Kvällen avslutades med poker turnering. Tyvärr kunde inte pokerstars ambassadören Marcus Hellner vara med :( 
Och tyvärr tog sig bara en superskiers sig långt i tävling, och inte va det Gustav som åkte ut först av alla... Kanske var det nervositeten eller Lordi som spelades i högtalarna som satte stop för vinst. Utan det var Simpen tog sig ända till finalen men för att vinna så måste man ju ha ett starkt psyke, så han fallerade på det...

Imorgon är det tävling mot alpinisterna, Storslalom + 2,6km F. Kan bli kul, beror på hur det går. Dock känner jag mig fortfarande lite sliten efter Bruksvallarna... 90 mil i bil sätter sig i kroppen.

Påminner nu alla här så ingen glömmer att Raubtier släpper sin nya skiva imorgon "Från Norrland till Helvetets Port", samt att vi måste börja använda den nya träningsdagboken i måndags.

Märkte nu att min skoldator har kraschat...för andra gången→ trasig kniv. Helvete

// Erik Ericsson NV10S

Tillbaka i gällivare

Kategori: Allmänt

Idag på morgonen så var det dags att dra tillbaka till gällivare efter helgens säsongsavslutning i bruksvallarna. jag tog det tidiga tåget och var framme i gällivare vi nio tiden. När jag kom till lägan så var man lite trött så tog en lite power nap efter det så satte jag mig och jorde bort lite skolarbete från svenskan. sen har jag bara slöat fram till halv sju då jag drog och gymmade med simon och erik. När jag kom hem efter gymmet så var det bara att vänta på att karatefylla skulle börja och efter det blogga och gå och sova. så ser en otrolig händelserik dag ut!
//Anton

Slalompremiär

Kategori: Movies

Jag (Tobias) och Gustav for idag till Dundret och åkte utförsåkning. 
Blev premiär för i år för mig. 
Senaste dygnets nysnö innebar fina backar och bra off-pist möjligheter.
Dagen får 9/10 i betyg. 
+ Perfekt före och Gustavs farmors köttsoppa
- att Gustav vågade inte åka lika fort som mig

Vi hade såklart med oss Go-Pron så här kommer en liten edit.

First videoblogg

Kategori: Allmänt

R.I.P

Kategori: Allmänt

Back to school, i vart fall två dagar och lika många lektioner. Brännan och hettan i ansiktet sen Saltoluokta tripen har varit fruktansvärd så här dan efter, jag har försökt att inte visa det  men det är svårt när trynet liknar en soltorkad tomat. För att höja kvaliten i slutet dagen drog vi och inhandlade lite chips å annat flott å gott med tanken att titta Ishockey tillsammans.

The Producers
Jag, Tobias Å Gustav är dem enda från vårt gäng som just nu befinner sig i gällivare, alla andra har dragit till Bruksvallarna. En del for i Måndags en del idag. Lite hockey tittande, desto mer redigering blev resultatet av kvällen innan vi tre skildes åt.
Utan att nämna namn fick vi under kvällens gång en oerhört tråkig nyhet om ännu ett dödsfall inom svensk längdskidåkning. Jag och resten av superskiers gruppen vill därför passa på att skänka många tankar till släkt & vänner.
Vila I Frid
// Simon

episkt

Kategori: Allmänt

Saltoluokta

Kategori: Allmänt


Tisdag morgon begav vi oss till Saltoloukta med Skidgymnasiet. Det blev 2 fina turer och perfekt väder!
Bilder säger mer än 1000 ord, så jag lägger upp massor av dem. Svårt att beskriva våra upplevelser med bokstäver. Här har ni en uppsats på över 20,000 ord.

Racer
Fina vyer
Renar fanns det gott om.

Avslutar med att visa er alla en bild på idomin-fjortis-anton. Också känd som ''Linjen''
Solen stekte på och vi funderar nu starkt på att åka till central-afrika för att passa in...

With euphoric feelings, GUSTAV

Olausson

Kategori: Movies

Senaste filmen av The Karlssons


Its a Beautiful Day

Kategori: Allmänt

Superskiers blev tidigare idag historiska när vi besteg baksidan av Dundret utan syrgasmasker.
Måste dock medge att vi till vår hjälp hade ett indiskt barnbarn som vi å andra sidan gjorde oss av med när vi tagit oss ovanför odlingsgränsen.


Simon tyckte det var bättre skare i kalixmüghelsvahn

Räkan är arg och tycker vi ska göra större bilder 

hey mr you wanna ?with guilty phrases SuperSkiers

Dm i Kiruna

Kategori: Allmänt

Idag har det hänt mycket... för dem som är och åker tävling :) Jag har inte fått några rapporter om hur det har gått för våra skidåkare i superskiers..
Själv så laddar jag inför bruksvallarna, där det är sprint, 3mil och knallencrossen.
Det är Jag, Eric och Anton som far dit och kanske Gustav, som var osäker.. '
Jag vet några som kanske skulle filma ihelgen och hoppas dem får fin väder!
Om ni inte sett den här bilden, så har ni missat nånting:
Anton Åström, stuntman

Davies Cup

Kategori: Cross country skiing

Kiruna var destinationen. 
Har varit en underbar andra hälft av dagen. UV strålar som belyser vår vita hy och stimulerar cellandningen.

Stenhårda spår. Ski go rekommenderade deras rullskidor med originalmotstånd.

En intern dust inom lokalföreningarna hade bidragit till den explosionsartade förökningen bland nötkreatur.

På schemat stod freestyle sprint med DM status. Gustav misstolkade som vanligt och trodde det rörde sig om breakdance... typiskt Räkan. Andra hade drabbats av kompartment-syndrom under fjolårets upplaga av läsförståelse och var sängliggande

Vann prologen i det ovanligt stora startfältet före 3 superskiersmedlemmar. Anton, Simon och Gustav i omvänd ordning.

Finalerna drog igång och jag fick efter en fanfar framförd av symfoniorkestern välja spår först och gjorde narr av Norrmännen som samlats på plats för att hejja fram sina på förhand slagna hjältar.

Fick en bra kontrollerad start och var jämsides med Sipan efter första stigningen men i ett stressammanbrott åkte jag ur och faceplanta i snön efter en kompromisslöst dålig stavnedsättning på fel sida av skidan.
Free falling

Åkte resten av loppet i ursinnig vällust och såg på sikt att Simon och Anton hade fått lucka anförd av den förstnämde. Jakob var inte långt därefter.

Det blev också slutgiltiga pallplaceringarna i den pålitligt jämna klassen h17-18, där 5st åkare har varit i final i Scandic cup tidigare under säsongen.

Congratz Simon till segern. Värt att nämna är att samma man (som han numera kan titulera sig som) fyllde 18år idag. Tjoho, han avrundade kvällen med att införskaffa 30 liter lättöl på ICA Ståfräs här i Kiruna. 

Ännu en bra benvinkel jag vill tillägna Gustav

'
Superskiers visar skidspetsarna

Sekunderna före katastrofen

Simon visar prov på sin kallsinnighet 

Davies cup titeln går till den resliga kalixsonen

//Topias K
ps dont ask me why there is white oceans beneath the pictures, I dont know any more about it than ya. We let it stand as a artificial estatement from undercover cops

Nytt inlägg

Kategori: Cross country skiing

Jaha, Sitter och dunkar lite techno, Hip-Hop och Wiz Khalifa. Det nalkas för VM eller DM menar jag i kiruna och Matojärvi skidstadion. Kiruna/ Jukkasjärvi alltså som fått äran att arrangera DM dem närmsta 3 åren. Ryktas om stora startfält med blandad nationalitet samt att stjärnor som hellner är med ( anmäld iaf ) gör DM i år mer prestige fyllt än tidigare. Banorna, ett lovavande väder och andra små specifikationer gör att jag tror denna helg kommer bli KALAS fin.

Uppladningen till mästerskapet har bestått av vila och åter vila efter finlandscupen som för övrigt gick bra. Grå daskigt väder har gjort vilan lättare, men idag var jag ut med Fille på ett skejt pass i djuptjärn och kan meddela att formen är fortfarande god.
Här är en av arrangörs klubbens medalj förhoppningar.


Och Norskor är lovade
// Sipan

Fotografering

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner. Jag är hemma i Lulestaden nu, vädret är något mindre bra. Tog mig ändå ut på ett skatepass idag. Gled inte mycket. Åkte på mina gamla utslitna kallföres-rossignol med kall-valla och rak 0,1mm redcreek-struktur. Förhållanderna var det motsatta, vilken stolle som helst kan räkna ut friktionen under NIS1:orna med dessa förutsättningar. En stämningshöjare var att jag träffade på Lovisa+hund i skidspåret. Trevligt.
Dagens pass. Snirklade mig fram på myrar lite då och då.


Livsförlängar-pass på dundret


Husvagnsfolket slog nytt rekord! De hade med sig en aldeles egen flaggstång som dekoration. RESPECTINGIVANDE!

Här kommer några bilder från den beryktade skidtävlingen i Ylitornio
Simon åkte snabbt!
JonteP i aktion!
JabbeEE goes Chicago!
Jag försöker åka skidor. Men denna dag gick det ej...
Tobias med familj kämpar. Grabben åkte fint!
Rolig hemresa från finland. Årets nederlag...
Fotade måne från stugan

Imorgon ska jag på biograf och se Hungerspelen. Ryktas om att den är en höjdare.
/ Gus-calling just hung up!

Lov i Bastuträsk

Kategori: Allmänt

Hejsan! Jag har hunnit ha några underbart fina lovdagar här i Bastuträsk. Mängder med timmar på nästintill perfekt skaråkning i +3grader celsuis och strålande sol!
Sen förstördes allt idag när det snöade/regnade som fan och var +2 grader. Men jag gav mig ändå ut för att åka... Inte värt↓. Jag bröt passet efter 1.10 sen klarade jag inte mer. Körde istället lite löpning/styrka.

Satan va de gick tungt idag...

Vill gratta Gus som fick vinna på ett sätt i måndags, men på vilket det vet jag inte. Samt att Tobias var glad, varför vet jag inte heller...
Nu ska jag lyssna lite på RAUBTIER så att jag kan sova.Hejdå

Godnatt// KIRE

Påsk på dundret!!!

Kategori: Allmänt

Då var det måndag och den här måndagen började för mig med en frukost som jag påbörjade kl.08.20 den innehöll fil från norrmejerier och axa musli med smak av berris! Efter frukosten så var det bara att göra sig i ordning för att bli hämtas och skjutsad till dundret där det var utförsåkning som stod på schemat. Jag började att åka lite slalom sen var det lunch som bestod av limpa med rysk salami. Efter att ha ätit fortsatte jag med slalom för att sedan  avsluta med lite telemark.
kan även berätta att vädret i gällivare under poskveckan har vartit awesome hitintills och om det fortsätter vara så här bra så blir det kanske att hoppa lite för att få lite klipp till våran film!
bilden är tagen och redigerad av min blivande svåger! (jag åker telemark)
//Anton

Superskiers Facebook Del 1, det kommer inte en del 2

Kategori: Allmänt

Här kommer lite inside the superskiers Studio. Det är här vi lägger alla dessa timmar för att göra så bra ifrån oss som möjligt.. // MVH Johan Holmqvist

First race

Kategori: Cross country skiing

Första dagen avklarad av den fyra dagar långa Tornedalscupen med massvis av snabba finländare, ryssar, estländare, litauer, lettländare och en och annan indian.
Tävlingen var i Torneå och på vägen dit fick jag för första gången i mitt liv se ett inbördeskrig från åskådarpostition... Det var under bron som går från Haparanda till Torneå som Finska försvarsmakten hade samlat hela sin krigsflotta med belägringsmaskiner, råbockar, krigsfartyg, optimistjollar och en handfull dieseltruckar, i ett försök att belägra IKEA i happyranda 
Som tur var så fanns svenska kustbevakningen snabbt på plats och kunde hejda deras framfart genom att låta samtliga genomgå nykterhetskontroll.

Tävlingen bestod av 10km fristil. Jag valde att köra skate.
Gick helt okej med tanke på min tidigare svit av 10km fristilslopp, hehe

Ett steg framåt.
En imponerande insats stog däremot Simon Öberg för som öppnade behärskat och stabilt som vanligt men som på andra varvet ökade farten likt en brunstig tjädertupp och var skoningslös mot finlandseliten vad gäller benvinkel, önskar Räkan hade vart på plats och fått uppleva det.

Nu återstår tre tävlingar. 
10km Fritt Pello
10km Klassiskt Ylläs
10km Klassiskt Yletornio
^ Kreativiteten verkar då inte vara en bristvara vad gäller tävlingsupplägg

Ser framemot soliga dagar, fina spår och klassiskt
Det här är killen jag tidigare nämde som åkte ursinnigt idag.
Nej han körde inte klassiskt idag, den här bilden är från tävlingen i Övertorneå för 2 år sedan.

// Torbear KDagens Musiktips

Kategori: Allmänt


Magic feeling when they go from verse to chorus

/TK

¡Rock'n Roll - Spela boll!

Kategori: Allmänt

Dagens andra pass bestod av A1 Klasskiskt+Styrka.
Vädret var fortsatt magiskt...
Begav mig till matfocus där det bjöds på Spaghetti och köttfärssås. Mumsigast. Drog sedan vidare på bakhjulet med min TREK till skolan för att göra Jägarexamen-provet! Alla var nervösa. Ingen hade pluggat, ingen hade heller spelat COD på flera veckor! Hur skulle detta sluta? Jag, Tobias och Simon droppade in någon minut efter de övriga, men det var inget hinder. HENKE tha man var klar snabbast, hade hela 68/70 rätt och fick sedan veta att han gjort det svåraste provet!? amazingly fought! Våran jägar-legendar Kjell blev lite euforisk över Henriks kvickhet och precision!
Jag själv kämpade på och blev klar som 2:a, spänningen låg som en sädgås i luften då mitt prov rättades!
Det är Godkänt! wow sa jag och blev glad. Fick 63/70 poäng. Gränsen för underkänt låg på 60p.
.
Tobias lämnade in sitt prov för rättning... 60 blankt! amagaad! Emil blev klar, och klarade sig också galant!
Nu var det de 3 högoddsarna kvar... Honken gick med tunga ben och en sned min fram till Kjell...
-Det här var inte bra.... Var Kjells kommentar. Johan blev då inbjuden på en whiskey hos mästarn för att få gjöra omprov.
Simmen lämnade också in sitt prov. Han blev också underkänd.. Tråkigt
Bara anton kvar! Kom dit först och satt i vad som kändes som två evigheter. Han lämnade in provet. Icket icket......

Livet fortsatte något oväntat. Kvällen spenderades hos mig och erik. Tobias spelade hårdrock. Guns'n Roses-Paradise city skränade över gatorna från en 12'' Laneyförstärkare. Vilken föreställing säger jag bara! Jag lovar att tjejerna som gick någon minut tidigare ångrar sig djupt nu i efterhand.
Thats what Im talking about! TK-ROCK IS IN DA HOUSE! EDIT: TK-GRUDGEInte nog med det! Vi fortsatte leverera trevligheter och bakade en kladdkaka. Inte vilken kladdkaka som helst. Jag och simon som stod för bakning och servering tog ett gemensamt beslut. I receptet stod det 7personer. Fuck that, vi är ju 5 joddlade vi i stämma! så vi gjorde en dubbel sats, för 14 fucking pers!
När den var klar åt vi den.
Kan meddela att vi åt upp hela. +Glass i mängder
Lurken lukrade järnet samtidigt som han gjorde det han är bäst på. Diska i Statoil-hortlax-kepan.
Passionerade superskiers. Dresscode: White.
// GustavJOH

Mt Thunder

Kategori: Cross country skiing

I can't tell what this is. 
All I know is that they're beutiful


Lurkenstein förväntansfull innan dagens pass

Shrimp skulle köra aerob 3, nervositetet skiner igenom hans bleka hy

Även bodensarn tänkte bestiga Mt. Thunder med a3 puls på pacemakern

Strosade förbi en lavindrabbad kalixåkare på vägen upp

We use starpower in guitar hero

Mc steeze


Facing the death 

Seems like this kalixrider survived the massive snowattack

Not even the jews snowcannon could stop us from breaking in

You are amazing just the way you are

Braveheart and his minion

/Torbear K


Ungersven

Kategori: Allmänt

Hujambo! Sovmorgon till 10.30, som var väldigt skön. Kände när jag vaknade att min galna träningsvärk som jag fick efter den krävande 5-milen runt dundret, även kallat Dundret Runt hade i stort sett försvunnit. Ett bra tecken.
Hade tyvärr lite skola idag som jag va tvungen gå på som mest troligt förstörde min dag...
Till middagen fick inte jag eller honken plats i matlagningsteamet som lagade blodplättar eller något, bryr mig inte... och Anton gjorde något med bilar så tydligen fick Gustav vara med och Tobias och Simon Öberg.
HAHHA kolla bara på dom... ↓


Medans dessa pojkar↑ lagade mat så såg vi lite för mycket Big Brother, dubbla avsnitt! Detta ledde till det ena o det andra bl.a ↓. Där ligger Sipan och Joe ooch har det bra


Sen for vi ut på stan som vi alltid gör. Vi tog en smygtitt på det nya hålet här i Malmberget.


Here we are trying to break the law!!

It was hard as ass.

Very exciting!This is crazy!


Gustav needs this for his nice and soft ass.


Efter allt detta ville nästan alla se fotboll så då gjorde vi det. Själv orkade jag inte bry mig så jag såg bara en stund och lämnade pojkarna som drabbats av ungersven...↓


Godnatt! // ERIK ERICSSON

Orginell Championsleague-Kväll utan kjell

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi grabbar sett Fc Barcelona vs. AC Milan. Började med att vi tänkte köpa hem matchen på viaplay. Men efter många om och men slutade det med att vi satt där och streamade från Barzan's totaldemolerade internetsändning... Man kunde tro att det var 5 kommentatorer som pratade samtidigt, men det var nog bara en. Han pratade enormt furiöst. Matchen var välspelad och väldömd skulle jag vilja säga. Men det vore att ljuga.
Johan honkenqvist kommenterade ständigt PINSAMT BARCA! PINSAMT. Tillslut blev det så pinsamt att en stor del av grabbarna tog sitt pick och pack och drog sig hemåt...

Barcelona vann matchen, lätt! SKÖNt som barca-supporter. Blir att möta antingen Benfica eller Chelsea i Semifinal. Lätt det med. Engelska ligan är ju inte direkt något att hänga i julgranen nuförtiden med ''stjärnor'' som Rooney. Hårtransplantation här, hårtransplantation där. Tuffa grabbar de där. Och filmar det gör dem också. Inte nog med det! Hur många spelmål har ett ''storlag'' som manchester united gjort det senaste halvåret? De får ju straff för minsta lilla tåhävning, EMBARRASSING för er som har klarat av Engelska steg2. Jo tjena att Nani kan göra mål på annat än fasta situationer! Kanske att han kan peta i en retur efter att vidic nickat i fjunet på rooney's skalle efter en hörna så hårt skuvad av Giggs att till och med Puyol's advokat skulle föreslå en hårtransplantation som 40års present till Berbatov.
Slutsats; Domaren hade en tuff dag på jobbet.
Godnatt. No harm no charm ;)

/ GUSTAV'O

1 April.

Kategori: Allmänt

Början av en ny månad och det första är att man blir lurad. Kul!
Tävlingar i Kalix, Simon Öberg vann Sprinten i Kalix-spelen idag. Hurra!
Tävlingar i Sollefteå, Tobias Karlsson kom på en stark 15:e plats. Bra!
På Dundret, Gustav Johansson, fick en rapport att han chillade i sin stuga. Skönt!
I Lägenheten, Eric Eriksson, lagade mat, potatisgratäng med saker i. Gott!
På Tåger, Anton Åström, kanske pluggar, kanske ser film, ingen rapport från honom. Error!
Det här är vad som hänt mina pojkar idag. Nu  ska jag plugga till Jägarprovet som vi har imorgon!
Kom och möt mig om ni törs. 1vs1 till 7mål. Jag är obesegrad ännu.
/Johan Ho signar ut.