The weight of all those willing words

Kategori: Allmänt

Har efter min förkylning inte riktigt känt mig helt pigg och känt mig lite halvkrasslig på de lugna passen jag genomfört så valde att vila idag och hoppas att immunförsvaret avlivar de sista överlevande virusbakterierna.

Detta faktum plus ett regnoväder innebad såklart innesittardag med Fifa i rampljuset. Rastlös och instängd likt en nersprungen Kroat har jag vankat av och an i min illadoftande lya hela dagen och längat mig bort till träning och endorfinkickarna efter hårda träningspass. Har inte fått riktigt bra träning sedan Norgelägret för två veckor sen så är jäkligt motiverad att dra igång med träningen igen. 

Jag och Gustav försökte spela in en film med titeln "How to know you're a real Fifa player" , det gick sådär då det visade sig vara svårare än vad vi trodde. Resultatet kommer jag klippa till under morgondagen om allt går enligt planerna.

Ska nu gå på en kortare kvällspromenad för att få lite syre och ro i kroppen innan läggdags.
Mest troligt med denna herre sjungades i öronenSigning out : Tobias K


ssbp

Kategori: Allmänt

 
Idag har jag och anton bakat massor av pizzor, ätit glass och tittat på underhållande film med tobias. För vissa blev det lite väl mycket mat i magen...
Filmen handlade om och hette Guantanamo-bay-escaping-something
 
GUS

härligt

Kategori: Allmänt

So you think you can dance?

Kategori: Allmänt

 
Today I have broken my own personal record in hours playing fifa, I believe.
The evening me and gus played and after that went to Antons crib, he had been eaten popcorn all by himself and we joined him and watched TV and danced for a while and gussy recorded it.Jag hatar att jag älskar dig

Kategori: Allmänt

Nu börjas det igen, ännu ett år med spelet som väcker så mycket känslor, hat, kärlek, glädje... 
Känslorna flödar likt en vårflod, orden bubblar inom mig likt avföringsgaser i en bubbelpool. 

Jag återkommer.


 

ingen rubrik

Kategori: Allmänt

Idag är det 18 år sedan våran älskade son, Erik Eriksson föddes. Kom just hem från det påkostade kalaset som hade tema med inriktning på hans stora floff skandal i ettan. Ökända bandet yolo fanns på plats i partytältet och gjorde kalaset till årets succe. 
 
Jag har laddat upp lite bilder på Norsjö killen som, tro det eller ej, var blondin i yngre ålder. 
 
 
Stilren 
 
 
 
Erik mysser med klubbkamrat under JSM Borlänge 
 
 
Torsten
 
 
Statoil kepsen 
 
 
Naturvetenskapsman
 
/ coach 
 
 

Min grabb fyller år imorgon! :D

Kategori: Allmänt

Jag kommer sakna det, men nu blir han man. 
Judar gör omskärelse, för att gå från att vara barn till att bli vuxen.
 
Erik behöver bara fylla 18 år och då blir han lika vuxen som två judiska 13åringar som just omskärt sig! 
 
Bilderna är helt rättvända. 

 
 
 

DOnt you worry, dont you worry mom.

Kategori: Allmänt

Idag ska jag avslöja en riktigt härligt grej. Jag ska avslöja en muslim.. höhöSom ingen jävel utanför skidgymnasiet vet, så ska vi få en ny tränare. Det är faktiskt så att A. Strid (Min PT), som ska sluta. Har inte riktigt fått klart varför, han sa till mig under ett träningssamtal:
"Jag kan inte lära ut nåt mer till dig"

 
 
 
Du behöver it lära mig nåt mer.
Han har till och med lärt mig göra barn det ända han sa när jag frågade hur man gjorde var "MAGI, Johan" 
 
Du har fan lärt mig huuur mycket som helst, ett exempel är att sitta på toa bakvänt så man kan vila med överkroppen, så man kan sova medans man gör 2:an... Nää, skojja det har han inte lärt mig men seriöst, jävligt skönt! :) 
 
 
 
Ska fara och gymma snart, måste vila ett tag på toan, gör som nike's motto bara: Just do shit! 
 
 
Puss och kram Johan Holmqvist 

Känslorna svallar...

Kategori: Allmänt

... likt fjällbjörkarna då skidgymnasieelevarna springer höstens dundrettest. Löven faller till marken. Ögonblicket då mållinjen korsas koras vinnare. Har man gjort sitt yttersta och slagit sitt personliga rekord känner man sig som en vinnare. Känslan då man med årets mjölksyra-rekord korsar denna gräns är obeskrivlig. En börda utan dess like har legat på axlarna av dessa tappra krigare, som drömmer om en framtid fylld av glädje och lycka i skidpåret. Känslan är obeskrivlig då tränaren frågar hur det gick och man stolt kan svara: ``Jag persade´´.  Två ord som betyder så otroligt mycket, men ändå så lite... 1sekund eller 1minut, spelar ingen roll.  Utmattade ligger de på rygg på den kalla asfalten. Tiden står stilla, ingenting spelar längre någon roll. Vältränade kroppar ryker i den kyliga luften, ett vitt lager av fluffig snö pryder dundrets högsta topp. Vackert. Längtan till att åka snabbare än någon annan vinter tidigare är stor. Träningen har gett resultat!

Men en börda tynger fortfarande ner mitt sinne och min kropp. Jag behöver få utlopp av mina känslor, berätta vad hjärtat vill säga, men vad huvudet ej vågar. Fram tills för 10 minuter sedan hade jag inte en blekaste aning om vad det var som gjorde att stegen till skolan känts som femhundraelva sjumilakliv de senaste 10 åren... Det vet jag nu. Och det mina vänner ska jag berätta för er alla.

 

Mumford & Sons – Babel. Där har ni svaret på allt tvivel. Livets svåraste beslut känns nu inte längre svåra. Engelsmännens senaste album nådde världens trummhinnor för första gången för bara några timmar sedan. Jag tror det kommer bli succé. Lyssna på det NU så kommer ni vara less på det ungefär då albumet når spotify's top3-Album-lista. Enligt mina beräkningar kommer också albumets hit-låt ''I Will Wait'' befinna sig i toppen inom kort!

Jag vet att du kanske inte förstår mycket av detta blogg-inlägg. Men om du hade förstått... hur hade du tänkt då?

 

 Gustav Yolosson

Run Jojje

Kategori: Allmänt

/TK

Barcelona

Kategori: Allmänt

Welcome home, son.
I met the crowd at tha airport, tens of thousands of screaming fans attacking me in 3dimensions praying for my blessings, I told'em "words are wind", and the wind was blowing here back in Sweden.

Barcelona har varit en enda lång rad av upplevelser, intensiva promenader, massvis med folk och en kvävande värme. Det har varit väldigt häftigt att uppleva och roligt att resa bort me le familia, men man inser rätt fort att man saknar vårt svenska klimat och vackra natur.
Inne i storstaden känner man sig som en kanariefågel instängd i en bur.

Träning? Körde tre löppass varav två a3+-pass på friidrottsbana. 

Veckans bästa: Camp Nou, fiendearena, med 65 000 sönderskrikta spanjacker, frälsta av Messi-magi. Granada-Barca blev en överraskande bra match och vi fick riktigt bra platser, ca 15 rader från planen i ett av hörnen.

Veckans jobbigaste: Värmen, folk överallt. Långa promenader, trodde jag åkte på en återhämtningvecka efter norgelägret men en hel dags promenad sliter på benmuskulturen.

Veckans tråkiga: Bröt min rekordlånga friskhetssvit och drog på mig en förkylning i Lördags som nästan är bra nu. Misstänkt felkälla: Sov med Aircondition på 18 celsius. 

Kommande veckas höjdpunkt: Fifa 13 release på Torsdag.


Blev avvisad från en kyrka då vakten påpekade att jag var tvungen ha täckande klädsel, löste problemet med strandfilten på Jesus-inspirerat vis.

One of europes biggest aquariums

Sagrada Familia, började bygga på slutet av 1800-talet av helgonförklarade Gaudi, ännu inte färdigbyggt, fantastiskt byggnadsverk.

Estadi Olimpic, arenan där Barcelona hade OS 1992

Närliggande träningsplats

Fiendearena

Taking bath

Vi hade bra översikt över matchen från våra sittplatser.

/Tobias K

Kill it when u can!!!!

Kategori: Allmänt

Hemfärd för Erik torsdag vid middagstid för att tillbringa min helg hemma :) Det enda som låg i resväskan var ett par löpar skor samt några olika stilar av träningskläder och en tröja. Hemkomst kl 23.30. Vilket är på tok för sent för min smak. Kl 6 är perfekt. 
Fredag, uppstigning kl 12.00. Till min stora fasa såg jag att min lillebror satt vid bordet. Förstod på en gång vad som försegick.
-Varför är du hemma?
-Ont i halsen.
Kände en lätt rysning i botten på ryggraden.
Planerat träningspass: Löpning A3 myrintervaller 4*10min.
Gjorde några lätta finjusteringar när jag sprang förbi sandtaget och körde några A3+are istället för trösklar.
 
Lördag skulle det jagas älgar. -3grader och på tok för mycket dimma fick älgarna på deras sida.
  
Efter 45 min va den borta. Synd för älgarna.
 
Utan dimman dog dom/den.
 
Duktig hund förstår det här med HB.
 
Our huntingteams hunting-leader. Also my dad.
 
 
Nu sitter jag återigen i Malmberget. Kan berätta att jag just har klarat min första körkortsfas efter att ha haft ETT fel för mycket 5 gånger..........
 
ERIK ERICSSON

Snövit

Kategori: Allmänt

Bild från dagens GSA-träning. A3 spättande stavgång pumpades på hellnerstadion. Notera dundrets fina vita färg!
 

SuperSkiers tränar utomlands

Kategori: Allmänt

Dijon-Senf Lachs mit Zitronen-Pfeffer, Dill und Zitrone. Und Kartoffel

Kategori: Allmänt

Dijonsenaps-lax med citron och dill med kokt potatis till. Till det en kall sås bestående av gräddfil,majonnäs, lite senap, citron och dill. Citronvatten för att släcka törsten. En enkel men väldigt god måltid!
 
Introduktion
 
 
 
Maten+sallad
 
 
Citron passar till fisk.
 
 
// Erik Ericsson

Gustavo le saumon brûlé henry

Kategori: Allmänt

 
EDIT: Efter krav av förtydligande så tänker jag visa er mer utförligt tanken bakom, och reflektioner angående min egenkomponerade maträtt :)
 
 Här är laxen, endast saltad, limen har pressats i ett kärl bestående av en kopp.(bild nedan)
Här är den magiska blandningen som består av lime, honung, ingefära & chili. Penslade denna över laxen med en elefant-pensel :) 
 
Som synes bestämde jag mig för att göra rätten mer saftig med hjälp av grädde. I grädden tillsatte jag även sweet-chili ost och en gnutta sötsur sås. 
 
Hivade sedan in både bröd och lime i ugnen

Här är det klart! Fullkornsris valde jag för att optimera uppladdningen inför kommande långpass. (långsamma kolhydrater)

 
 Den ack så simpla lime-pressningen sätter pungt på en god måltid som jag kommer minnas många år framöver! :) Beklagar dåliga foto-vinklar där man bara ser bröd på bilarna...
 
Tack och hej!
 
/ Gustav
 
 

Notnas Bodensar LAX!!

Kategori: Allmänt

Simåns Lax med Pasta la spenat

Kategori: Allmänt

 
Jag har tillagat lax i ugn med Pasta Rossa och rödlök som serveras till pasta blandat med stuvad spenat.
 
Om jag vinner får ni receptet.
 
Chefcock
/ simon öberg

Vad blir det för mat?

Kategori: Allmänt

Ett tufft beslut togs efter dagens musik-lektion. Vi bestämde oss för att ha en lax-tävling. Reglerna är enkla, man ska tillaga lax hemma i sitt eget kök. Man ska sedan dokumentera den färdiga måltiden serverat på en inte allt för liten porslinstallrik.
 
Anmälda:
Anton Åström, Bodens SK
Erik Ericsson, Gellivare Skidallians IK
Gustav Johansson, Gellivare Skidallians IK
Simon Öberg, Kalix SK
 
Efteranmälan tas emot fram till 18:00 mot en avgift.
 
/ Guss

gokväll

Kategori: Allmänt

Min dag att blogga= veckans höjdpunkt. Vår första kvälls svenska lektion för iår hade premiär tidigare under kvällen.   En banbrytande bortrest stackare missade chansen att få träffa vår fjärde nya svenska lärare, filosofen Edward, elr Eduardo som vi kallar han. Edward är förutom utbildad svenska lärare och filosof uppxäxt på en hästgård full med hästar... elr kossor, kor.
 
Vi bad om att få gå tidigare från kvälls lektionen med påståendet att vi jobbar bättre hemma men som likt dem flesta andra fall slutade det med att vi umgicks utan skolarbete. Ikväll sysselsatte vi oss med fikakaffe serverat hos anton, direkt inhandlat från konsum. We also laughed together to the serie "The Office". 

 

Jag vill inte gå in mer personligt än att jag hade min första rullskidträning med gänget igår sen benbrott... och det var relativt roligt... jag levde lyckligt... hoppas på flera dagar likt den, samt att fler sagor får ett lyckligt slut, amen.
 
 
 
Pam i "the office" på tv skärmen.
 
 
Anton anordnade även en indroduktion om nya iphone 5.
 
 
Thats me, blogger of the day 
 
/ Simon

3000

Kategori: Allmänt


 
Idag har vi kört årets 3000meter långa löptest och massor av andra friidrottsgrenar. Kula, spjut, längdhopp & 100-meter. Slog personligt rekord på löptestet vilket var kul. Har haft många långa diskussioner med åström, vi kom tillslut fram till att testet (3000m), med fördel, bör byta namn till 3000m-hinder. Det eftersom vi passerar en myrliknande vårmark följt utav en stigning som mäter dryga 100cm i mankhöjd TRE gånger. Denna kan jämföras med att passera 3st vattengravar jämt fördelat på 50m i slutet av ett maraton-lopp.  Persade också i söndags under A1-RK-3H-passet med anthony då jag ramlade två gånger. I första och sista kurvan...
 
Efter kvällslektionen cyklade vi till konsum för att inhandla fika. Jag, Simon och Anton stod länge och funderade på vad som skulle serveras till kaffet. Erik däremot tog sitt fika och drog med det hem till sig själv för att fika i sin ensamhet... Magkänslan säger att simon kommer lägga upp bilder från mys-kvällen, så jag avslutar nu.
 
/ Gustav

Leaving Country

Kategori: Allmänt

Stonehard training week finished
New personal amountrecord: 27,5h this week.

Will be very nice to get on the helicopter for Barcelona tomorrow morning.
Will be there with le familia for a week, watch that crapy football team FC Barcelona and have great fun on the nakedbeach.


sk8 4ever

Underclass heroes, leaving the country

Farewell, die in hell
Yours sincerly Tobias K


Jag har fått post

Kategori: Allmänt

Helikoptertransport humpade idag ner årets Madshusleverans utanför dörren
Årets pjäxmodeller var en positiv överraskning

Lilla julafton för far och jag

/Tobias K
Toppen är målet

Kategori: Allmänt

Norges vildvuxna vidder har välkomnat oss varmt. Idag kördes det första roliga passet. Ska sova nu så vi orkar filma mer imorgon. 
 
 


Happy meal

Kategori: Allmänt

 

Coming next: Nordreisa

Kategori: Allmänt

Har precis redigerat klart kvällens kommande film "Vad blir det för mat?" , tycker det är riktigt roligt att redigera! Tror jag lider av första symptomen på kommande arbetsnarkomani i framtiden då jag blir så uppslukad av mitt arbete att jag prioriterar bort lunchen.
Men nu är lunchen i magen och jag ska strax bege mig ut på dagens träningspass, två timmar lugn träning på skaterullskidorna. Ser fram emot morgondagen då vi sticker till fiendeland på träningsläger. 

Bilder från föregående Norgeläger i 1an och 2an:


Varför simon bryter ben och inte vi andra

Gustav fick bäras ner från fjället

best friends forever

peace out.

/Tobias K
 

Coming up soon

Kategori: Allmänt

"Vad blir det för mat?" kom att bli tidernas mest kaotiska filminspelning med stjärnskottet Erik Ericsson i huvudrollen och manuset har hyllats världen runt för sitt fyrdimensionella djup där vi ser tiden som en del i rummet. Filmen har snarlika drag med Per Mobergs slaffsiga tonårsrulle "Vad blir det för mat?(med Per)", men här tar Erik matlagandet till högre nivåer.

Filmpremiären beräknas vara vid dagens slut.

- Tobias KarlssonFucked up and down

Kategori: Allmänt

Hej grabbar/flickor:) Ge eran höger hand lite vila nu och läs skiten, för här kommer honkens version av dagen som varit ! :) 
 
 
Jag fick tyvär lördag, när ingen jävel läser den här bloggen. Så då kan man undra sig varför jag skriver ens? 
Ja, för det här är min terapi för att ha nå att göra på dagarna...

Men ska prata om veckan som kommer och det gör jag med big happiness! :D Vi ska till Norge på träningsläger :) 
Lite synd att vi far till norge, skulle hellre vilja fara till typ Oslo eller någon annastans än norge, mycket jävla roligare det skulle bli! 
Typ träffa Oslo bor. Nä, det skulle ha blivit en sjukhelvetes resa det!! Slut med allt gnäll om resor, vi ska till Norge och träna, bara bita i det sura äpplet och slänga det, för vem fan gillar sura äpplen?? 
 
När vi ändå pratar om sura äpplen, så har vi faktiskt ett surt äpple här på skidgymnasiet. Hon är sur på mig konstant och jag har bett om ursäkt flera gånger, men det ända hon har att säga är "sura äpplen, sura äpplen" och det är lika med = "Du har ingen stake, bögjävel" Jag kunde ha sagt massa saker till dig som "Nä, för den blir slak varje gång jag ser dig" etc. Men jag gjorde inte det, jag stängde dörren och låste! :)
 
Johan ho
 

friday

Kategori: Allmänt

Drog hem även denna helg. Hade klipptid 14:30 i gällivare som jag använde innan jag tog raka vägen hem, eller kanske inte raka vägen, för den är ju inte helt rak hela sträckan Gällivare-Kalix och tvärtom men det jag menade var att jag inte stannade under hela färden. Jag funderade faktiskt på att stanna för jag var så pass trött men som tur är hade jag en bra bil som har flygplansteknologi, som i princip kan köra av sig själv. 
 
När jag var på lunchen idag satt jag och åt med gustav, erik, och helena. Gustav var jätte mallig och spottade i helenas mjölk glas som hon drack upp. Efter det frågade helena gustav hur det känns inför Km1 i oreienting som skulle hållas denna dag. Gustav svarade med fullproppad gapande mun, " vad tror du, jag har vunnit dem två senaste åren och jag har släkt i gällivare vilket innebär att jag kan den här terrängen bättre än någon annnan ". Detta svar blev svårt för gustav att svälja när tävlingen väl var avgjord. 
 
Det vart en ovanligt stor segermarginal i år som Tobias stog för. Ca 20 minuter efter han hittar vi dem andra två på pallen som jag för tillfället inte heltt säkert vet namnen på. Det var tydligen ett riktigt gettingbo efter segraren men det ryktas om att Björk-man och Gustav var närmast. 
 
Lite om Lite och inga bilder från mig på mig
 
/ S.öberg 

Noll Koll

Kategori: Allmänt
Önskar Gustav

"Aktivitet! Håll käften!"

Kategori: Allmänt

Tisdag. Ingen skola idag, träning förmiddag samt eftermiddag. Erik (jag) körde rullskidor fristil A1. Under passet blev jag filmad. Kände att jag behövde lite filmtips. "Upp och fram lite med höften!" var det jag fick höra. Som det brukar då, fast tydligen mycket bättre :D Med bara en timme på oss att käka innan nästa pass skyndade jag och Gustav oss för att hinna till ett japansk-inriktat styrke pass. Kanske därför jag fick höra att jag var lite "ur fokus" under passet. Mitt fokus var iinte ur.
 
Direkt efter den tidig styrka var man tvungen duscha för att sen be ge sig till skolan och laga massa mat som vi på skid skulle mumsa i oss tillsammans. Anton hade flera dagar innan gjort i ordning sin berömda kyckling med ris. Räknade kallt med att jag skulle slippa göra så mcyket som möjligt, och det va precis vad jag gjorde :)
Kycklingen visade sig vara så stark att jag var tvungen slita av mig kavajen och Honken sin munktröja pga för hög kroppstemperatur.
 
Kring 20 snåret gick jag över gatan till Johan, tätt följd av GUstav, +2.45 min. Efter mycket velande kom vi fram till att vi skulle se en film. Högst upp på aktivitetslistan stod så klart: Vara med tjejerna. Men vem vill vara med oss liksom. Nog om detta. Vi bestämde oss för att se Safe samt lite Dictator.
 
Bjuder på några mys bilder på två av killarna jag var med :)
FIlmerna var inte så roliga som det ser ut som att de var. Vi hade dessutom redan sett dem.
 
 
Jag bryr mig inte om att det är sent, börjar 12.20 imorgon.
Tack för mig! / Erik
 

Gotta catch 'em all!

Kategori: AllmäntDet hela började så här!
 
När den basigaste låten som finns på spotify spelats klart slog Gussav över till STV1 och såg att där var det en seriesom han gillade. Han rekomenderade den genast! Så för att göra killen glad kollade jag simon och tobias på den. Vi insåg tillslut att den va bra. Vi räknade ut att kiillen på bilden var en maffia boss.
 

Med inspiration från den där snubben↑ hoppade vi in i Simon Öbergs bil. Han har en Toyota.
Efter ha stått utanför ettornas lägenhet i evigheter kom vi oss tillsut in. Utan att tveka knöt vi ihop två av dem, snörde in dem i skuffen för att köra och hämta nästa. Kön= pojkar.
 

Bobby, Slimmy, PJ, Chris
 

Chris ´n Slimmy
 
 

Chris with his friend PJ, waiting for the chick to open the door to their nest.
 
 

Slimmy med öppet bagage.
 

PJ and Bobby lyckades fånga en av varje av samma sort!
 
Om ni som blev utsatta ser detta, please leave a comment so we can make sure you are alive!
 
 
/Erik.E
 
 
 

DXR - Dundret Extreme Running

Kategori: Allmänt

En film från dagens löpartävling på dundret. 22km var sträckan. Rolig, enerverande och tuff tävling som inleddes med att springa eller gå uppför pelikansvängen på dundret. Med reservation för att någon kröp eller ålade sig fram, vet ej. Jag och Hunken var de två superskiers som deltog. Självklart var vi med bra i starten (kolla film), tyvärr tappade vi några placeringar. Själv så köttade jag på från toppen och hem och plockade därmed några placeringar. Har inte snackat med honken, men såg på resultatlistan att han vann spurten över några extremlöpare med enorm kapacitet! Good Work Squad! 
 
 
 
 
 
Auf wiedersehn fellowship readers 
 
Best regards, Gustav J
 

Upp till bevis: Kryckan

Kategori: Allmänt

/Tobias K

Div 1

Kategori: Allmänt


Efter alltför många säsonger i Division 2 lyckades jag äntligen hålla nerverna i styr och spelade sista avgörande matchen med en kyla som Björn Borg blivit imponerad av.
Nu när man fullbordat detta spel kan man blicka framåt mot Fifa 13.

/Tobblatzius
add Tobblatzius on psn if you wanna battle

if you want this house

Kategori: Allmänt


like 0.05s if you want this house


The typical skidåkaren

Kategori: Allmänt

Inventor: Tobias K

  

tipsa i kommentatorsfältet!

Tip of the day

Kategori: Allmänt

Tipsare: Tobias K

Om du i din ensamhet sitter i lägenheten och ska förtära en måltid och vill ha något att vila ögonen på kan jag starkt rekommendera ett South-Park avsnitt. Dess 21 minuter/episod är precis lagomt långt för att du ska hinna äta färdigt och luta dig bak och bara njuta sista 5 minutrarna samtidigt som du känner buken fyllas och maträtten sakta rinna ner i tarmsystemet.

Målgrupp: För dig som gillar fucked up humour and understand when they make fun of society 

Enda nackdelen är reklamavbrott tre gånger/episod a lá 30s där vi för höra om Max Factors nya Ultimate 2000calories total whitening mascara som tydligen är "timeless" , vad det betyder vet nog inte tillverkarna ens själva men bra låter det.

Så nästa gång du äter kvällsmat och vill somna med en lättsam sinnestämning, prova www.southparkstudios.com


If i lived in southpark i would look like this.
Make your own character http://www.southparkstudios.se/avatar


Hell's kitchen 2.0

Kategori: Allmänt

Skribent: Tobias Karlsson

Teoretiskt sett tog jag mig friheten med en vilodag igår. I praktiken spelade vi fotboll nere på Malmbergets fotbollsarena, Stadio di Natale med en maxkapacitet på 3000 afrikaner i fjäderviktsklass då den begränsande faktorn är träkonstruktionen som ej klarar av tunga vikter och impulser. Värt att påpeka är dock att den hållt för jordskalv som placerat sig högt på richterskalan i samband med kriget nere i gruvan där terroristgruppen Al Qaida försöker spränga ut gruvlaget LKAB som har belägrat gruvområdet i hopp om att vinna parlamentplatser i regeringen.

Matchen spelades traditionsenligt mellan två lag på två mål med en boll. 
Lag 1: Tobias, Honken, Kalle, Edman-brother 1, Sorsa
Lag 2: Gustav, Niska, Blomman, Clara, Björkman, 

Det förstnämda laget vann på sudden death. 
Slutsatser: Om Gustav fanns i fifa skulle han ha 100 i passningar och 0 i spelförståelse. Han hade så pass dålig spelförståelse att han inte förstod att matchen var slut och alla gått hem så vi fick fara och med våld hämta hem han senare under dagen.


Vi saknade Zlatan

Kvällen kom med tidens gång och vi hade på förhand bestämt en matkväll hos Anton eftersom han är den bästa kocken jag känner. Det bjöds på god mat, dålig stämning och två filmer som vi skrattade gott åt.

Först ut: Van Wilder, typisk collegefilm där sex, alkohol och fest ständigt kretsar i huvudet på hormonstinna collegeungdomar som söker kärlek likt brunstiga älgtjurar under parningsäsong. Enkel och med en mansdominans och kvinnosyn som sveriges feminister hade fördärvats över. Men då vi alla är mansgrisar och tyckte den var rolig och inger en bra grabbstämning i gruppen så får den 6/10 läderlappar från TK.

Vi följde upp den med The Dictator: Här snackar vi superskierfavorite så de bara sjunger om det, så nära perfektion i vår vulgära superskierhumor som man kan komma. Sasha Baron Cohen, mannen bakom Borat, Bruno och nu The Dictator, alla tre har man skrattat sig fördärvad åt och skulle lika gärna kunna ta samtliga pallplatser på min all-time laughing movies. The Dicatator får 8/10 i betyg av mig. Jag saknar ibland den där "doldakamerandokumentär-känslan" som Bruno och Borat har if you know what I mean.Huvudrätten. Måltiden beräknas 2,500 kcal

Gusse hänger skönt i Ikeasoffan

Keeping my eyes on them

Våldför sig på efterrätten. Vi snörde senare ut busen.