NY BLOGG!!!

Kategori: Allmänt

NU ÄR DEN NYA BLOGGEN OFFENTLIG
http://wearesuperskiers.wordpress.com/
WE ARE SUPERSKIERS
REMEMBER
!
All aktivitet kommer ske på den bloggen från och med nu, vi vill tacka alla  trogna fans och hoppas ni fortsätter läsa på den nya sidan där vi kommer fortsätta utveckla det vi håller på med, vad de nu är....
Tack blogg.se Whats up

Kategori: Allmänt

 

Träningstävling

Kategori: Allmänt

Idag genomfördes årets första distanstävling över 5km och 10km klassisk åkning.
Åtta startande i damklassen, femton i herrklassen. Deltagarna kom mestadels från skidgymnasiet, men även studerande från Umeå universitets skidlinje fanns på plats.
Dagens skrällvinnare blev Jakob Engström som stod för en strålande insats och gick vinnande i fältet, han misstänks nu vara höghöjdsdopad efter Älvsbyns 10dagars vistelse i Ramsau.
Anthony Sorsa var tvåa, endast en sekund bakom den Sunderbyfödda Kalixåkaren.
Simon Öberg och Gustav Johansson från våran superskiers-trupp stod också för stabila säsongsöppningar och var 22 respektive 47 sekunder efter.
Jag öppnade bra men kroknade likt en utmärglad jude under andra halvan av loppet, inte helt oväntat resultat efter precis kommit tillbaka från sjukdom men ändå aldrig roligt bli ifrånåkt. :(
bilder tagna av Johanna Engström


Hur som helst så börjar det kännas att säsongen 12/13 börjar dra igång och alla skidåkarsjälar börjar fyllas med förväntan. Förväntan som vissa dagar kommer övergå till besvikelse, vissa dagar till glädje, men med en aldrig avvikande vilja att få stå högst upp på pallen.

/TOBIAS K

tågunderhållning

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget och tittar zlatan. Roligt!
 
 
/Gus

Formstarka

Kategori: Allmänt

Det var roligt att se att samtliga superskiersåkare sopade banan rent med strömnäsåkare och annat smått och gott! Jag avstod tävling pga av förkylningskänning, men det var nästan lika roligt att se Simon och Gustav knipa första och andra platsen, Honken köra traditionsenligt och ramlade i finalen, Anton vara en hårsmån från finalplats.


/Tobias K