//Johan Holmqvist

Kategori: Allmänt

Hejsan allihopa ! :)

Det har hänt rätt mycket i mitt liv just nu förutom att tala om min hjärnskakning, jag tror fan inte det var en hjärnskakning. Det kändes mer som en bakfylla, du vet när du inte fan kommer ihåg nånting, men du bryr dig inte att komma ihåg för du är så jävla cool :) Sen kom en film ut och jag börja minnas allt igen, skitfilm ½. swag swag swag. Kändes som jag var med i en jävla hangover- film.

Den här hjärnskakningen förändrade min livsstil, jag vill leva livet just nu, livet är så kort, så jag börja plugga biologi och fundera om man ska krama om sig själv runt halsen, med en snara, så snarats som möjligt. (såg du vad jag gjorde där?) yeah.
Sofie Eriksson tillsammans med Maria Sundström krascha fetast 2.0 idag ute på youtube, längd.se, salomon nordic, XHC. m.m nää skämtosido,
Jag märkte att Maria hade trauman efter det här när jag såg henne gå ut med soporna idag. Brukar aldrig hända annars :( Sofie har skaffat en äckelskena på armen och hoppas på bli bättre innan ayia napa där vi ska ta en kort semester från träningen...... Studentfirandet :)
Jag är väldigt trött för att jag väntar på att pappa ska vakna så vi kan se New York Rangers - New jearsey devils NHL tillsammans, men han sover ännu så jag for nog se själv. Godnatt Grinches!
//Johan Holmqvist

Kommentarer


Kommentera inlägget här: