Blood has been spilled...

Kategori: Allmänt

Det började som en helt vanlig måndag, uppstigning, sängbäddning, gröttallrik och den ungefär 500m långa promenaden till skolan för måndagssamlingen på skidgymnasiet, jag hade missflyt och missade drickastationen vid pressbyrån.

Samling, hem, ps3, lunch, skola, hem. 

Tiden gick och ögonblicket vi alla såg fram emot närmade sig i samma takt- ögonblicket då Räkan skulle invigas i sekten.

Det var under lunchen vi tillsammans tog ett beslut om att flytta upp gustav i rankinglistan för blodplättsmiddagarna och klättrade då hela vägen upp så han kunde slå sig in i startfyran.

Efter en timmes intensiv jaktkurs där vi superskiers fick lära oss lite olika trix inför en alternativ tv-spelskarriär inom skjutspelsbranschen. Idag fick vi lära oss haxxa, headshoota, quick-scoopea och några lärde sig konsten bakom 360 no-scoope. Men ingen la dock något större engagemang i det hela för alla var spända inför det kvällen skulle bjuda på...

Vi plingar på dörrklockan. Lurken välkomnar oss med sin vanliga välkomsfras "va fan vill ni?" .
Vi stiger in och cermonin kan ta start...

Att skriva några närmare detaljbeskrivningar skulle vara emot vår policy men jag kan med handen på hjärtat säga att Gustav "räkan" johansson var över alla förväntnignar, han var förrädiskt händig med stekpannan i handen...


Gustavs praktiska provdel. impressive as ass

gustav med stekpannan igen och handledaren till höger. Den lätta klädseln är på grund av blodskvättet i samband med ritualen.

Vi var till och med tvungna att tvinga på Lurken skyddsglasögon

Öberg, pionjären och nytänkaren återberättar sin livshistoria 

Duster mellan medlemmar är inget ovanligt inom superskiers. Här är det tk pro och lurken som hamnat i handgemänge.

// Tobias



Kommentarer


Kommentera inlägget här: