Alpina skidåkare; Alpinister;Alpnissar; Skidåkare. var härstammar de ifrån?

Kategori: Allmänt

Idag har vi kört skidgymnasiets traditionsenliga él clasico! Först åker man storslalom, utifrån dessa tider är det jaktstart på längdskidor. 1sekund i alpint = 12 sek i jaktstarten. '
Här ser vi anton. Han har ej spänt fast hjälmen ordentligt, det gör honom tuff och respektingivande i mina ögon!
Anton Åström imponerade på hela dundrets befolkning då han endast var ca 2 sekunder efter långsammaste alpinist.
Erik ''El Cruzo'' Cruz vann storslalomen, men försprånget han fick var inte i närheten av nog. Anton jagade nämligen som en furie och ryktet gick om att han förnedrade stora delar av alpnissarna redan i första uppförsbacken med sin änglalikt huggande teknik på 3:ans växel. Över mållinjen kunde han lungt briljera med sin patenterade målgest. Den är svår att beskriva med ord, men en sak kan jag säga. Råkar ni stöta på honom, be snällt så visar han er den med nöje.
Cruz sprider glädje!

Skräckslaget uttryck då jag hoppar, upptäcker i detta ögonblick att jag kommer missa landningen med några meter. Landar på platten.... fjasko igen....

Kvällen spenderades hos mig, vi kollade fotboll. Champions league! Grym match mellan... ja behöver inte ens nämna lagen, vet man inte det vid dethär laget är det inte värt att lära sig det nu heller! De rödklädda tyskarna med Alaba i strålkastarljuset spelade fint. Så fint som engelska div.2-lag bara kan drömma om. Den böljande matchen fortsatte till förlängning där inget av lagen hade kraft nog till att avgöra om än Bayern hade stora delar av spelet skapade ändå Real Madrid... eller nej, de skapade inget. INGET! under de sista 30minuterna. Inte heller under den avslutande straffläggningen hade de glamor nog till att skapa farliga målchanser. Ronaldo den väldige var blek mot slutet och missade sin straff.
Avgörande straffen slog Schweinsteiger. Självklart! vem annars? Bastian, eller schweini som han i folkmun kallas har nämligen varit en framgångsrik längdskidåkare. Tyvärr lade han skidorna på hyllan under junioråldern.
En cool grej var att jag i halvtid fick hemleverans av Lillebrors Bästa-kola det var Clara som hade utförsäljning. Det höjde stämningen och är nog förklaringen till att FC Bayern München spelar final i championsleague på Allianz arena! (hemmaplan(!)) 19 Maj. Alltså i tyskland på hemmaplan i münchen. 19 Maj.

Goodnight don't fight!
Gustav

Kommentarer

  • BBK säger:

    hahaha fyfan va ful anton är på posk

    2012-04-26 | 20:33:39

Kommentera inlägget här: