Orginell Championsleague-Kväll utan kjell

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi grabbar sett Fc Barcelona vs. AC Milan. Började med att vi tänkte köpa hem matchen på viaplay. Men efter många om och men slutade det med att vi satt där och streamade från Barzan's totaldemolerade internetsändning... Man kunde tro att det var 5 kommentatorer som pratade samtidigt, men det var nog bara en. Han pratade enormt furiöst. Matchen var välspelad och väldömd skulle jag vilja säga. Men det vore att ljuga.
Johan honkenqvist kommenterade ständigt PINSAMT BARCA! PINSAMT. Tillslut blev det så pinsamt att en stor del av grabbarna tog sitt pick och pack och drog sig hemåt...

Barcelona vann matchen, lätt! SKÖNt som barca-supporter. Blir att möta antingen Benfica eller Chelsea i Semifinal. Lätt det med. Engelska ligan är ju inte direkt något att hänga i julgranen nuförtiden med ''stjärnor'' som Rooney. Hårtransplantation här, hårtransplantation där. Tuffa grabbar de där. Och filmar det gör dem också. Inte nog med det! Hur många spelmål har ett ''storlag'' som manchester united gjort det senaste halvåret? De får ju straff för minsta lilla tåhävning, EMBARRASSING för er som har klarat av Engelska steg2. Jo tjena att Nani kan göra mål på annat än fasta situationer! Kanske att han kan peta i en retur efter att vidic nickat i fjunet på rooney's skalle efter en hörna så hårt skuvad av Giggs att till och med Puyol's advokat skulle föreslå en hårtransplantation som 40års present till Berbatov.
Slutsats; Domaren hade en tuff dag på jobbet.
Godnatt. No harm no charm ;)

/ GUSTAV'O

Kommentarer


Kommentera inlägget här: