Hell's kitchen 2.0

Kategori: Allmänt

Skribent: Tobias Karlsson

Teoretiskt sett tog jag mig friheten med en vilodag igår. I praktiken spelade vi fotboll nere på Malmbergets fotbollsarena, Stadio di Natale med en maxkapacitet på 3000 afrikaner i fjäderviktsklass då den begränsande faktorn är träkonstruktionen som ej klarar av tunga vikter och impulser. Värt att påpeka är dock att den hållt för jordskalv som placerat sig högt på richterskalan i samband med kriget nere i gruvan där terroristgruppen Al Qaida försöker spränga ut gruvlaget LKAB som har belägrat gruvområdet i hopp om att vinna parlamentplatser i regeringen.

Matchen spelades traditionsenligt mellan två lag på två mål med en boll. 
Lag 1: Tobias, Honken, Kalle, Edman-brother 1, Sorsa
Lag 2: Gustav, Niska, Blomman, Clara, Björkman, 

Det förstnämda laget vann på sudden death. 
Slutsatser: Om Gustav fanns i fifa skulle han ha 100 i passningar och 0 i spelförståelse. Han hade så pass dålig spelförståelse att han inte förstod att matchen var slut och alla gått hem så vi fick fara och med våld hämta hem han senare under dagen.


Vi saknade Zlatan

Kvällen kom med tidens gång och vi hade på förhand bestämt en matkväll hos Anton eftersom han är den bästa kocken jag känner. Det bjöds på god mat, dålig stämning och två filmer som vi skrattade gott åt.

Först ut: Van Wilder, typisk collegefilm där sex, alkohol och fest ständigt kretsar i huvudet på hormonstinna collegeungdomar som söker kärlek likt brunstiga älgtjurar under parningsäsong. Enkel och med en mansdominans och kvinnosyn som sveriges feminister hade fördärvats över. Men då vi alla är mansgrisar och tyckte den var rolig och inger en bra grabbstämning i gruppen så får den 6/10 läderlappar från TK.

Vi följde upp den med The Dictator: Här snackar vi superskierfavorite så de bara sjunger om det, så nära perfektion i vår vulgära superskierhumor som man kan komma. Sasha Baron Cohen, mannen bakom Borat, Bruno och nu The Dictator, alla tre har man skrattat sig fördärvad åt och skulle lika gärna kunna ta samtliga pallplatser på min all-time laughing movies. The Dicatator får 8/10 i betyg av mig. Jag saknar ibland den där "doldakamerandokumentär-känslan" som Bruno och Borat har if you know what I mean.Huvudrätten. Måltiden beräknas 2,500 kcal

Gusse hänger skönt i Ikeasoffan

Keeping my eyes on them

Våldför sig på efterrätten. Vi snörde senare ut busen. 

Kommentarer

  • Saga Stenis säger:

    http://open.spotify.com/album/7miUrbqGTjHpQhBbEZdSlc hehe bra recension, ni har väl inte missat att låtarna till the dictator finns på spottan!! Mina alarmsignaler förövrigt haha, mycket bra.

    2012-09-03 | 20:08:21
    Bloggadress: http://sagastenman.blogg.se

Kommentera inlägget här: