Bara på skoj

Kategori: Allmänt

Åter till vardagen här i malmberget. Onsdagen har som vanligt bestått av kvällsvenska och en dubbel macka ( två pass ) ett skate och ett klassiskt fast i omvänd ordning. Även om eftermiddags passet gick i den fria stilen var det anningen roligare än k passet på förmiddan. Troligen för att det var fis-ski championchip i likavaara backen. Jag och anton var favoriter men för min del hade jag alldeles för slöa kanter för att ha kunnat fajtas högst upp men antons prestation var ett enda stort frågetecken. Han hade den klart bästa utrustningen men föll igenom totalt. PGA detta öppnades himla dörren för två stycken nationella åkare som vunnit den asiatiska cupen, Tk och Gus. Gus såg först ut att gå mot en hyfsad klar seger men tk:s sista åk var livsfarligt och knäppte Gus totalt på näsan. Som en ledsen ärthjärna lämnade han in protest till tidtagaren LG men den avslogs direkt. Gus sista ord innan han lämnade tävlingarenan löd: Kul att tobias kunde köra 3 sekunder snabbare sista gången. Men senare under hemfärden ljög Gus till TK och sa att han kört ännu snabbare enligt anders och tobias trodde på det och det vart en delad första plats. jag kom tvåa och anton hittar vi på sista sidan av reslutat listan.
Jag får inte glömma berätta om svenskan med alla Alpnissar. Eftersläntare hade redovisning under lektionen och tobbe var tvungen att gå tidigare för att han hade skotern ute på tomgång.
En annan rolig nämnvärd olycka att tilläga är att vi idag fick besök av en kalix åkare vid namn Anton Björkman som kommit för att praoa här tills på fredag. Vi hoppas kunna locka honom till att börja här nästa år, skulle vart kul!

Det här är våran lärare Helena Lundqvist
s

Vi finner värme hos varandra

Gus var lite tillbaka dragen
Torbjörn K. Gäller att ha kameran redo vid oförberedda ögonblick
// Simon Öberg

Kommentarer


Kommentera inlägget här: